Diego Simeone, antrenorul Atletico Madrid, a sărit în apărarea rivalilor locali de la Real după seria de critici dure primite de galactici în urma ultimelor victorii obținute de elevii lui Zidane. Cunoscut pentru săgețile pe care le trimite rivalilor de pe Bernabeu, Simeone a făcut un comentariu neașteptat.
Acuzată că a fost sprijinită de VAR în campionat, Real Madrid şi-a găsit în Simeone un apărătorsurpriză: "VAR este corect cu toţi. Dacă Real Madrid primeşte penalty-uri, primeşte pentru că este echipa din La Liga care atacă cel mai mult, e cel mai des prezentă în careul advers", a declarat Simeone.
Argentinianul a comentat şi maniera în care oficialii şi jucătorii Barcelonei au contestat arbitrajul în ultima verme: "Eu cred că toţi am fost atât prejudiciaţi, cât şi ajutaţi de VAR. Fotbalul era greu de arbitrat înainte pentru că jucătorii se mişcă foarte rapid acum. Prin introducerea tehnologiei, avem acum un arbitru care studiază practic la TV ce se întâmplă. Apoi, un altul decide. Probabil că şi noi am fost avantajaţi, dar şi prejudiciaţi. Dar e mult mai clar acum când e offside şi când nu, sau dacă e penalty ori nu", a mai spus Simeone.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
ACUM 13 ORE

Bartomeu, acuze grele pentru rivalii în lupta pentru titlu în La Liga

Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, a avut o reacție dură la adresa rivalilor de la Real Madrid, cărora le reproșează faptul că sunt ajutați tot mereu de VAR. Lupta pentru titlu în La Liga se apropie tot mai mult de un deznodământ pe care-l putem oarecum anticipa încă de acum. Real Madrid are în acest moment un avantaj de patru puncte în fruntea ierarhiei din La Liga, iar catalanii par din ce în ce mai nervoși cu referire la modalitatea în care rivalii de pe Bernabeu reușesc să bifeze victoriile în campionat.
Josep Maria Bartomeu este de părere că Real Madrid beneficiază de ajutorul arbitrilor, implicit că sunt favorizați de VAR: "Am văzut jocul de la Bilbao şi, deşi nu îmi place să o spun, am să repet că VAR-ul nu se foloseşte aşa cum trebuie. De când sezonul s-a reluat după criza Covid-19, nu a fost aplicat în mod egal, asta s-a reflectat în rezultate şi pare că favorizează mereu aceeaşi echipă", a spus Bartomeu, citat de BBC.
Ligue 1
Cât de afectată va fi PSG dacă Mbappe va decide să plece din Franța! "Mă iau durerile de stomac"
ACUM 19 ORE
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
17/05/2022 LA 18:49