Jucătorii împrumutați care se vor întoarce la vară

Martin Odegaard și Achraf Hakimi au jucat excelent cît au fost împrumutați la Real Sociedad respectiv Borussia Dortmund, însă întoarcerea lor înseamnă că altcineva ar trebui să plece. Hakimi joacă de obicei ca fundaș dreapta însă poate evolua și pe flancul opus unde Zidane îi are deja pe Marcelo și Ferland Mendy, plus Sergio Reguilon, care este împrumutat. Unii jucători cu siguranță nu vor rămâne, precum Borja Mayoral și alții care vor fi împrumutați din nou, precum Kubo, Oscar Rodriguez și nou venitul Reinier. Alți tineri însă, care au confirmat deja, precum Vinicius și Rodrygo, vor rămâne pe Bernabeu, conform AS.

Jucătorii aflați într-o situație delicată

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
În ceea ce privește pozițiile care trebuie acoperite de Zidane, francezul are un buget limită cu care poate opera iar acet lucru afectează doi jucători care sunt printre cei cu cele mai mari salarii - Gareth Bale și James Rodriguez. Zizou trebuie să decidă dacă vreunul dintre ei mai intră în planurile sale. Apoi sunt jucătorii ale căror contracte expiră în 2021 (Lucas Vazquez și Luka Modric). Pentru alții, precum Dani Ceballos și Jesus Vallejo, pare evident că nu vor mai avea loc atunci când vor reveni din împrumut. Ambii au dorit să plece vara trecută pentru a juca mai mult și pentru șansa de a evolua la Euro 2020 (Ceballos) sau la Jocurile Olimpice (Vallejo), însă ambele competiții au fost amânate pentru 2021.
https://i.eurosport.com/2020/03/23/2797267.jpg

Jovic și Mariano

Zidane trebuie să gestioneze și situații pe care nu le-a prevăzut. Mai ales privind poziția de atacant. Luka Jovic nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor iar decizia sa de a merge în Serbia când întreg lotul era în carantină nu l-a ajutat prea mult. Zidane știe că are mult de lucru cu Jovic. În ceea ce-l privește pe Mariano, care nu face parte din planurile antrenorului, el este totuși hotărât să rămână. Clubul speră însă să îi găsească un club în această vară dar important ar fi ca jucătorul să accepte.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59