În ciuda anilor de glorie petrecuți la Real, Marcelo se află într-o situație delicată în prezent, în care riscă să piardă definitiv postul de titular. Internaționalul brazilian a bifat numai 11 apariții în sezonul curent din La Liga, fiind măcinat de accidentări și de concurența acerbă venită din partea mult mai tânărului Ferland Mendy.
Marcelo va fi nevoit să prindă "ultimul tren", după reluarea campionatului, anunță Marca. Jurnaliștii spanioli au analizat în detaliu situația actuală a fundașului și au ajuns la concluzia că acesta ar putea ieși complet din calculele lui Zinedine Zidane, în contextul primului "11". Deși are o relație excelentă cu managerul francez, Marcelo nu și-a găsit ritmul foarte des în stagiunea curentă. Accidentările au contribuit și ele la scăderea de formă a brazilianului, care mai are contract cu Real până în vara lui 2022.
Chiar dacă Marcelo a dezvăluit în mai multe rânduri că nu se gândește la plecare, cu siguranță există multe cluburi importante din Europa care ar fi dispuse să-i facă o ofertă vicecăpitanului "Los Blancos". Juventus este una dintre echipele uriașe care și-au exprimat interesul în serviciile brazilianului.
Premier League
În plină pandemie, Manchester City a făcut un transfer. Anunțul oficial al clubului
19/04/2020 LA 05:17

Mendy, principala amenințare a lui Marcelo

Vârsta înaintată reprezintă un alt element care ar putea cântări în perspectiva plecării de pe Santiago Bernabeu. Postul de titular al lui Marcelo este amenințat din ce în ce mai intens de Ferland Mendy, jucătorul de numai 24 de ani care a arătat o poftă de joc uriașă de când a fost transferat de la Lyon. Brazilianul are experiența neplăcută a concurenței venite din partea unui coechipier mai tânăr, de pe vremea când Reguilon îi luase locul în primul "11" pregătit de Santiago Solari. Se întâmpla în sezonul anterior, când Marcelo a prins numai 23 de meciuri în La Liga.
Marca consideră că, odată cu reluarea sezonului, Marcelo "va avea de luptat și pentru locul de titular, în afară de cele două trofee puse în joc: La Liga și Champions League".
În cele 13 sezoane petrecute la Real Madrid, Marcelo a bifat 505 apariții, a înscris 37 de goluri și a oferit 96 de assist-uri. Alături de trupa de pe Santiago Bernabeu, brazilianul a reușit să câștige 21 de trofee, inclusiv 4 Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19