Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Din 2007 la Real Madrid, Marcelo riscă să fie pus pe liber! Anunțul neașteptat al spaniolilor

Cosmin Cioboata

Actualizat 19/04/2020 la 09:20 GMT+3

Marcelo (31 ani) este al doilea cel mai vechi jucător de la Real Madrid, după căpitanul Sergio Ramos. Sosit în 2007 pe Santiago Bernabeu, fundașul brazilian a devenit o legendă din perioada modernă a "galacticilor", reușind să pună umărul la performanțe impresionante.

Marcelo en el Real Madrid - Leganés

Credit imagine: Getty Images

În ciuda anilor de glorie petrecuți la Real, Marcelo se află într-o situație delicată în prezent, în care riscă să piardă definitiv postul de titular. Internaționalul brazilian a bifat numai 11 apariții în sezonul curent din La Liga, fiind măcinat de accidentări și de concurența acerbă venită din partea mult mai tânărului Ferland Mendy.
Marcelo va fi nevoit să prindă "ultimul tren", după reluarea campionatului, anunță Marca. Jurnaliștii spanioli au analizat în detaliu situația actuală a fundașului și au ajuns la concluzia că acesta ar putea ieși complet din calculele lui Zinedine Zidane, în contextul primului "11". Deși are o relație excelentă cu managerul francez, Marcelo nu și-a găsit ritmul foarte des în stagiunea curentă. Accidentările au contribuit și ele la scăderea de formă a brazilianului, care mai are contract cu Real până în vara lui 2022.
Chiar dacă Marcelo a dezvăluit în mai multe rânduri că nu se gândește la plecare, cu siguranță există multe cluburi importante din Europa care ar fi dispuse să-i facă o ofertă vicecăpitanului "Los Blancos". Juventus este una dintre echipele uriașe care și-au exprimat interesul în serviciile brazilianului.

Mendy, principala amenințare a lui Marcelo

Vârsta înaintată reprezintă un alt element care ar putea cântări în perspectiva plecării de pe Santiago Bernabeu. Postul de titular al lui Marcelo este amenințat din ce în ce mai intens de Ferland Mendy, jucătorul de numai 24 de ani care a arătat o poftă de joc uriașă de când a fost transferat de la Lyon. Brazilianul are experiența neplăcută a concurenței venite din partea unui coechipier mai tânăr, de pe vremea când Reguilon îi luase locul în primul "11" pregătit de Santiago Solari. Se întâmpla în sezonul anterior, când Marcelo a prins numai 23 de meciuri în La Liga.
Marca consideră că, odată cu reluarea sezonului, Marcelo "va avea de luptat și pentru locul de titular, în afară de cele două trofee puse în joc: La Liga și Champions League".
În cele 13 sezoane petrecute la Real Madrid, Marcelo a bifat 505 apariții, a înscris 37 de goluri și a oferit 96 de assist-uri. Alături de trupa de pe Santiago Bernabeu, brazilianul a reușit să câștige 21 de trofee, inclusiv 4 Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo