Odată ce Valverde a anunțat că Todibo nu intră în planurile lui, mai multe formații de pe bătrânul continent au intrat în cursa pentru a-l împrumuta. Deocamdată nu se știe exact dacă formația catalană are intenția de a-l ceda sub formă de împrumut sau ar prefera să îl vândă definitiv.
Cert e că pentru semnătura lui se duce în acest moment "un adevărat război", după cum notează Mundo Deportivo.
Prima intrată în cursă a fost, potrivit sursei citate, Milan, care a încercat și în vară să îl transfere. Se părea că lucrurile se mișcă în direcția unui transfer pe San Siro, dar Monaco, Everton, Benfica, Bayer Leverkusen și Southampton se luptă și ele pentru a-l aduce pe fotbalistul care poate evolua și ca închizător.
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
22/05/2022 LA 21:51
https://i.eurosport.com/2019/12/25/2742348.png
Todibo a devenit astfel unul dintre cei mai curtați jucători din Europa, chiar dacă în ultimele șase luni a evoluat destul de puțin. Totuși, potențialul său este deosebit și mulți îl văd drept un jucător în care merită să investești.
Barcelona l-a transferat în vara lui 2019 pe Todibo. Tânărul de 19 ani a ajuns pe Camp Nou din postura de jucător liber de contract, după ce a refuzat să prelungească înțelegerea cu Toulouse, dar Valverde nu i-a acordat prea multe șanse. A evoluat în doar patru formații pentru echipa catalană, având parte de o concurență extrem de acerbă.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21