Sosit pe Camp Nou în ianuarie, după demiterea lui Ernesto Valverde, Setien s-a aflat în fața celui mai important test din cariera de antrenor. Catalanii au apucat să evolueze în 12 meciuri sub comanda sa, până când pandemia de coronavirus a oprit fotbalul din La Liga și din majoritatea ligilor din Europa.
8 victorii, 1 egal și 3 înfrângeri sunt cifrele lui Setien pe banca Barcei, care se află pe primul loc în La Liga și pornește cu prima șansă în returul optimilor UEFA Champions League, după 1-1 cu Napoli, pe San Paolo.
Într-un interviu oferit pentru programul spaniol TV3, Quique Setien a dezvăluit că în timpul acestei pauzei s-a tot gândit la câștigarea trofeului UEFA Champions League și a titlului în Spania. Mai mult, tehnicianul catalanilor a povestit, în glumă, circumstanțele în care ar dori să devină campion cu Barca:
Bundesliga
"Bombardierul pregătit de Bayern!". Bavarezii sunt gata de cel mai scump transfer din istoria lor
15/04/2020 LA 14:58
"Visez să câștig campionatul și trofeul UEFA Champions League alături de Barcelona. Îmi imaginez cum aș trece cu trofeul Champions League printre vaci, în Liencrese (orașul său natal din regiunea Cantabria).", a povestit Setien, pentru TV3.

Setien: "Ne grăbim să câștigăm titlul și Champions League"

În legătură cu reluarea campionatelor, Setien și-a exprimat dorința de a încheia sezonul pe teren, ci nu prin declararea unei campioane în funcție de situația actuală din clasament, unde Barca este lider:
"Mi-ar plăcea să continuăm sezonul și să câștigăm titlul pe teren. Nu aș putea să mă simt campion dacă s-ar încheia acum sezonul, deși am reușit să îi depășim pe cei de la Real de când am venit pe Camp Nou.
Îmi doresc să continui la Barca și după expirarea contractului din 2022. Mai am la dispoziție un an și jumătate să demonstrez că merit prelungirea înțelegerii. Jucătorii mei știu foarte bine că nu am mult timp, așa că trebuie să ne grăbim să câștigăm titlul și Champions League.", a mai spus tehnicianul.
Setien a vorbit și despre situația lui Messi, despre care s-a tot zvonit că ar putea părăsi Barcelona în viitorul apropiat:
"Nu cred că discuțiile din presă îl influențează în vreun fel. Sunt sigur că Messi își va încheia cariera pe Camp Nou.", a mai spus Setien.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19