Carles Alena a plecat de la Barcelona la Real Betis, împrumut până în vara viitoare. Cei de la Betis nu vor avea opțiune pentru un transfer definitiv, urmând ca Alena să revină la Barca în vara viitoare. Cei de la Betis vor acoperi întreg salariu jucătorului.
Carles Alena, 21 de ani, a fost crescut de Barcelona și a jucat în 4 partide în acest sezon de La Liga, fiind titular în prima etapă cu cei de la Athletic Bilbao și în urmă cu o săptămână la meciul cu Alaves.

L-a dorit și Milan

Olympic Games (W)
Jocurile Olimpice, The Last Dance pentru Dani Alves, cel mai titrat fotbalist din istorie
18/07/2021 LA 07:48
Catalanii de la Mundo Deportivo dezvăluie că Alena a fost dorit foarte mult și de către cei de la AC Milan. Aceștia l-au mandatat pe Maldini să-l contacteze chiar pe tatăl jucătorului pentru a-l convinge să accepte un împrumut pentru o perioadă de 18 luni, la finalul căreia Milan să aibă opțiunea de cumpărare definitivă.
Alena a refuzat însă deoarece este determinat să revină la Barcelona după perioada petrecută la Betis, urmând ca în sezonul viitor să încerce să se impună în primul 11 al catalanilor.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Paolo Maldini a anunțat un nou transfer de răsunet la AC Milan: "Este jucătorul nostru"
14/07/2021 LA 18:07
Serie A
Varianta de rezervă pregătită de Milan în cazul în care nu va reuşi să-l transfere pe Giroud
30/06/2021 LA 15:20