Cu un talent enorm, "perla din Malaga" era văzut drept o soluţie reală pentru Real, în momentul în care Perez plătea 12 milioane de euro pentru a-l transfera de la City.
Acesta însă nu a confirmat, fie că la cârma echipei a fost Solari sau Zidane. De când a sosit pe Bernabeu, Brahim Diaz a jucat în doar 563 de minute, din 6030 posibilie. El a prins un loc în prima echipă - ca titular sau intrat din postura de rezervă - în doar 6 meciuri dintr-un total de 67 posibile.
În condiţiile în care Hazard şi Asensio şi-au revenit, posibilitatea ca Zidane să îl folosească scade şi mai mult, de aici şi concluzia jurnaliştilor de la Marca. Mai ales că evoluţiile sale nu au lăsat de dorit. "De fiecare dată când joacă, se descurcă bine, dar asta nu a însemnat mare lucru", e concluzia spaniolilor.
Liga Campionilor UEFA
Mudryk, omul care e gata să doboare Realul: "Doar Mbappé, Neymar și Vinicius sunt peste el"
ACUM 3 ORE

Brahim Diaz, pe picior de plecare de la Real Madrid

În ianuarie 2019, Perez spera că a dat marea lovitură, în condițiile în care reușea să îl aducă pe Brahim Diaz, de la City. Suma plătită nu a fost deloc una mică, în condițiile în care vorbim despre un tânăr cu experiență limitată în prima echipă a lui Guardiola.
Mulți au făcut la momentul respectiv o analogie între pierderea lui Brahim Diaz și plecarea lui Jadon Sancho la Dortmund. Acesta din urmă a "explodat", fiind în acest moment unul dintre cei mai interesanți tineri jucători din lume, cu o cotă de piață de peste 100 de milioane de euro.
Doar că traiectoria celor doi nu pare să aibă vreun punct comun, exceptând clubul de proveniență. Diaz a jucat foarte puţin pentru Real Madrid, iar de când Zidane a revenit la echipă și-a făcut tot mai greu loc în formula blanco.
Cum spaniolul de 20 de ani nu pare o soluție pentru Real, conducerea i-a transmis încă din iarnă că îl va lăsa să plece. Conducerea de pe Bernabeu a solicitat o sumă în apropierea a 20 de milioane de euro, ceea ce a tăiat elanul formaţiilor interesate. Totuşi, telefoanele sună foarte des pe Bernabeu, diverse cluburi interesându-se de posibilitatea de a-l aduce. Doar că sub formă de împrumut, suma pentru un transfer definitiv fiind considerată prea mare. Cel mai probabil, în această vară şefii Realului vor accepta să îl cedeze pe o perioadă de timp, în speranţa că Brahim Diaz va creşte şi poate deveni peste ani variantă certă pentru primul "11" al Realului.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
ACUM 7 ORE
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti le răspunde lui Xavi și Messi! Ce a spus despre norocul lui Real în Champions League
IERI LA 13:27