Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dubla lui Lionel Messi a adus Barcelonei o victorie necesară cu Elche

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/02/2021 la 08:14 GMT+2

La Liga, Camp Nou - Barcelona 3 (Messi 48', 68', Alba 73') Elche 0

Lionel Messi of FC Barcelona celebrates after scoring his team's opening goal during the La Liga Santander match between FC Barcelona and Elche CF at Camp Nou on February 24, 2021

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a înscris în această seară golurile cu numărul 17 și 18 ale sezonului pentru a se distanța la vârful clasamentului golgheterilor în La Liga, argentinianul contribuind astfel decisiv în victoria cu 3-0 a Barcelonei împotriva celor de la Elche.
Ronaldo Koeman a făcut schimbări semnificative față de primul 11 care a reușit doar un egal cu Cadiz, unul dintre cei cinci jucători noi fiind Trincao. Portughezul a fost cel mai periculos jucător al Barcelonei în prima repriză, penetrând apărarea adversă în două ocazii, însă portarul Edgar Badia a fost la datorie.
Elche, implicată într-o adevărată bătălie pentru a scăpa de retrogradare, a reușit să păstreze scorul de 0-0 la pauză, însă oaspeții au avut propriile ocazii în prima parte, mai ales prin Lucas Boye.

Messi a adus cele trei puncte pentru Barcelona

Însă Messi a preluat inițiativa în a doua parte, deschizând scorul pentru Barcelona după o acțiune individuală marcă înregistrată. Astfel, Messi a trecut de fostul său coleg, Luis Suarez, în clasamentul golgheterilor din La Liga iar argentinianul a dublat avantajul catalanilor la scurt timp pentru a asigura astfel cele trei puncte.
Evoluția excelentă a Barcelonei în repriza a doua a fost concretizată cu al treilea gol marcat de Jordi Alba. Astfel, Barcelona a trecut pe locul trei în La Liga, depășind Sevilla, la două puncte de Real Madrid și la cinci de liderul Atletico Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo