Mai precis, este vorba despre 2 membri din lotul și staff-ul tehnic al Valenciei și de un jucător de la Betis. Vestea a venit la numai 2 zile după ce Atletico Madrid confirma că Angel Correa și Sime Vrsaljko au fost infectați cu noul coronavirus.
Persoanele testate pozitiv au fost plasate de urgență în izolare la domiciliu, în timp ce ceilalți membri din cadrul cluburilor vor respecta protocolul impus de Federația Spaniolă și autoritățile competente.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Valencia și Real Betis au anunțat cazuri cu Covid-19

Oficialii "liliecilor" n-au anunțat și numele personaleor infectate. În schimb, în cazul lui Real Betis se știe cine a primit rezultat pozitiv. Este vorba despre jucătorul Loren Morón (26 de ani), care a avut și un mesaj pentru fanii săi:
"Din păcate, nu voi putea călători alături de colegii mei la Marbella pentru cantonamentul din presezon. Am fost testat pozitiv la testul PCR, dar mă simt bine. Voi aștepta câteva zile, apoi mă voi alătura echipei.", a scris atacantul, pe contul de Twitter.
De amintit este că Valencia a fost prima echipă cu cazuri pozitive de Covid-19 din Spania. La începutul pandemiei, în luna martie, oficialii "liliecilor" anunțau că mai mult de o treime din lot a fost infectată cu noul coronavirus.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59