Presa din Italia anunță faptul că Diego Simeone este un mare admirator al lui Paulo Dybala, pe care-l vrea cu orice preț pe Wanda Metropolitano. De altfel, madrilenii ar fi făcut deja o ofertă pentru serviciile atacantului argentinian de la Juventus, pe care Andrea Pirlo pare că nu vrea să-l folosească prea mult.
Oficialii madrileni par convinși de mutare și sunt oricând dispuși să scoată din conturi suma de 35 de milioane de euro plus transferul definitiv al lui Alvaro Morata la campioana Italiei. Atacantul este împrumutat pentru un sezon la Torino cu opțiune de cumpărare în valoare de 45 de milioane de euro.

Atletico Madrid, super mutare pregătită pentru aducerea lui Dybala

Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
Madrilenii speră ca mutarea să se facă în această iarnă, mai ales că Dybala joacă tot mai rar titular la Juventus de la venirea lui Andrea Pirlo. În plus, torinezii sunt încântați de randamentul lui Alvaro Morata pe care-l consideră partenerul potrivit pentru Cristiano Ronaldo în atac. Nu e pentru prima oară când mijlocașul argentinian este în vizorul lui Atletico - zvonurile au luat amploare după ce Dybala a fost văzut luând masa împreună cu Diego Simeone la un restaurant din Madrid.
Paulo Dybala nu a ajuns la o înțelegere cu Juventus pentru prelungirea contractului, scadent în vara anului 2022, iar despărțirea de "Bătrâna Doamnă" pare acum inevitabilă. Presa din Italia transmite faptul că această mutare pare tot mai posibilă având în vedere criza financiară pe care o traversează Europa în acest moment din cauza pandemiei de coronavirus.
Liga
Simeone, întrebat de ce a dat mâna cu Ancelotti deși pe Klopp îl lăsase cu mâna întinsă în toamnă
10/05/2022 LA 05:35
Liga
Care a fost prioritatea lui Ancelotti în meciul cu Atletico Madrid: "Am vrut să evităm problemele"
09/05/2022 LA 07:03