Arturo Vidal s-a întors la antrenamente cu Barcelona iar mijlocașul mai are doar un an de contract pe Camp Nou. Ronald Koeman i-a transmis însă că nu mai are nevoie de serviciile sale.
Într-un interviu cu Daniel Habif pe Youtube, jucătorul din Chile a vorbit foarte sincer despre situația de la Barcelona dar și despre viitorul său, Juventus fiind printre echipele care îl doresc.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Analiza lui Vidal

Înfrângerea cu 8-2 în fața lui Bayern Munchen din UEFA Champions League a picat foarte greu: ”A fost foarte dureros să ratăm finala dar și felul în care s-a întâmplat. Înainte de meci eram foarte încrezător, dar pe termen lung, chiar dacă vrei să ascunzi anumite lucruri, adevărul este că echipa nu mergea deloc bine”.
Vidal nu a ezitat să pună la îndoială diecziile conducerii: ”Au făcut lucruri care nu sunt demne de o echipă ca Barcelona, iar la final asta se întâmplă când dai de o echipă disciplinată, o echioă cu mentalitate de învingători, cu jucători care sunt pregătiți din punct de vedere fizic și care au un sistem bine implementat. Iar cealaltă echipă este vulnerabilă din punct de vedere psihic, asta ni s-a întâmplat nouă”.
”Nu este vorba doar de jucători, este ceva mult mai mare, multe lucruri nu merg bine. Clubul trebuie să schimbe ceva, dar nu este ușor. Barcelona trebuie să-și schimbe mentalitatea, fotbalul a evoluat foarte mult, noi rămânem în urmă, fotbalul este mai fizic acum, mai multă forță și viteză iar tehnica ajunge uneori pe locul doi”, a continuat Vidal.
Vorbind despre Pirlo și Juventus, Vidal a afirmat: ”A fost incredibil ca jucător, imaginați-vă cum va fi ca antrenor. Dacă el sau Juventus mă sună, eu voi fi fericit! Dar trebuie să fiu calm. Dacă se va întâmpla, se va întâmpla. Am multă dragoste pentru Juventus și Andrea”.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59