După ce Real Madrid a anunțat ieri accidentarea lui Jovic, a venit rândul rivalilor de pe Camp Nou să se afle în prim-plan. La scurt timp după bucuria că toți jucătorii au fost testați negativ cu Covid-19, a sosit și prima veste proastă pentru catalani.
Barca a anunțat mai devreme că Umtiti a suferit o accidentare la gamba piciorului drept, dar încă nu se cunoaște gravitatea problemei:
"Samuel Umtiti a suferit o accidentare la gamba dreaptă. În funcție de progresul său, va fi determinat și momentul în care va fi din nou disponibil", au anunțat catalanii pe Twitter.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Umtiti a fost chinuit de accidentări de când a semnat cu Barcelona, ratând 56 de meciuri în cele 4 sezoane petrecute pe Camp Nou. Potrivit presei din Spania, acesta este și motivul pentru care catalanii se gândesc să-l vândă în următoarea perioadă. Campion mondial cu Franța în 2018, Umtiti a evoluat în 16 meciuri pentru Barca în sezonul actual, dintre care numai 11 în La Liga.

Jovic ar putea lipsi 3 luni din cauza accidentării

Luka Jovic a revenit în Spania pe 4 mai și a fost ultimul fotbalist de la Real Madrid care a fost testat pentru coronavirus, în vederea reluării ședințelor de pregătire de la baza clubului. Vineri dimineață, sârbul s-a prezentat la sediul lui Real pentru a efectua un control medical, unde i-a fost descoperită accidentarea la gleznă, care nu îi va permite să înceapă antrenamentele, programate de luni, la Madrid.
Luka Jovic a fost supus vineri unor investigaţii. Real Madrid nu a precizat perioada de indisponibilitate a jucătorului, însă Mundo Deportivo scrie că ar fi vorba de trei luni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59