Barcelona și Real Madrid continuă să meargă cap la cap în La Liga înainte de El Clasico de pe 18 decembrie. În etapa a 16-a, Barcelona a reușit să câștige categoric partida de pe Camp Nou cu nou-promovata Mallorca, după ce Real Madrid se impusese cu 2-0 în fața celor de la Espanyol.

Gol superb înscris de Suarez

Ligue 1
Leonardo a confirmat interesul lui PSG pentru Messi! Ce a spus despre discuțiile cu Neymar și Mbappe
18/01/2021 LA 14:30

Leo Messi a prezentat ultimul Balon de Aur câștigat înainte de startul partidei și apoi a marcat de 3 ori! Griezmann a fost cel care a deschis scorul în minutul 7, Messi dublând avantajul în minutul 17. Budimir a redus din diferență, pentru ca apoi Messi să înscrie încă o dată. În minutul 41 a venit faza magică a lui Suarez. Acesta a primit mingea în careu de la De Jong și a trimis un călcâi spectaculos cu care l-a învins pe portarul Mallorcăi. Budimir a marcat din nou după pauză, pentru ca Messi să stabilească scorul final în minutul 83.

Știam că nu am cel mai bun unghi și lovitura cu călcâiul era ultima opțiune. Din fericire, mi-a ieșit și a ieșit un gol frumos, cel mai frumos din cariera mea. (Ernesto) Valverde îmi spune uneori că ratez cele mai ușoare ocazii și înscriu din cele mai dificile

Vezi faza la secunda 54

Liga
Alegeri Barcelona | Catalanii au stabilit noua dată în care vor vota președintele
16/01/2021 LA 06:00
Fotbal
Eto'o știe cine-i va călca pe urme lui Messi! Jucătorul care va marca următoarea eră la Barcelona
12/01/2021 LA 10:21