Barcelona și Real Madrid continuă să meargă cap la cap în La Liga înainte de El Clasico de pe 18 decembrie. În etapa a 16-a, Barcelona a reușit să câștige categoric partida de pe Camp Nou cu nou-promovata Mallorca, după ce Real Madrid se impusese cu 2-0 în fața celor de la Espanyol.

Gol superb înscris de Suarez

Leo Messi a prezentat ultimul Balon de Aur câștigat înainte de startul partidei și apoi a marcat de 3 ori! Griezmann a fost cel care a deschis scorul în minutul 7, Messi dublând avantajul în minutul 17. Budimir a redus din diferență, pentru ca apoi Messi să înscrie încă o dată. În minutul 41 a venit faza magică a lui Suarez. Acesta a primit mingea în careu de la De Jong și a trimis un călcâi spectaculos cu care l-a învins pe portarul Mallorcăi. Budimir a marcat din nou după pauză, pentru ca Messi să stabilească scorul final în minutul 83.
Cupa Mondială FIFA
Messi a făcut o nouă predicție după ce s-a calificat în sferturi! Echipele care l-au impresionat
ACUM 11 ORE
Știam că nu am cel mai bun unghi și lovitura cu călcâiul era ultima opțiune. Din fericire, mi-a ieșit și a ieșit un gol frumos, cel mai frumos din cariera mea. (Ernesto) Valverde îmi spune uneori că ratez cele mai ușoare ocazii și înscriu din cele mai dificile
Vezi faza la secunda 54
Cupa Mondială FIFA
Franța a primit răspuns negativ din partea FIFA în cazul plângerii depuse după eșecul cu Tunisia
ACUM 13 ORE
Cupa Mondială FIFA
FIFA face schimbări în formatul Cupei Mondiale din 2026! Anunțul lui Arsene Wenger
ACUM 16 ORE