Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E cel mai frumos gol din cariera mea" Suarez a înscris un gol superb în victoria la scor a Barcei

Sebastian Ujica

Publicat 08/12/2019 la 09:39 GMT+2

Barcelona a câștigat cu 5-2 în partida contra celor de la Mallorca.

Suarez - Barcellona-Maiorca - Liga 2019/2020 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Barcelona și Real Madrid continuă să meargă cap la cap în La Liga înainte de El Clasico de pe 18 decembrie. În etapa a 16-a, Barcelona a reușit să câștige categoric partida de pe Camp Nou cu nou-promovata Mallorca, după ce Real Madrid se impusese cu 2-0 în fața celor de la Espanyol.

Gol superb înscris de Suarez

Leo Messi a prezentat ultimul Balon de Aur câștigat înainte de startul partidei și apoi a marcat de 3 ori! Griezmann a fost cel care a deschis scorul în minutul 7, Messi dublând avantajul în minutul 17. Budimir a redus din diferență, pentru ca apoi Messi să înscrie încă o dată. În minutul 41 a venit faza magică a lui Suarez. Acesta a primit mingea în careu de la De Jong și a trimis un călcâi spectaculos cu care l-a învins pe portarul Mallorcăi. Budimir a marcat din nou după pauză, pentru ca Messi să stabilească scorul final în minutul 83.
Știam că nu am cel mai bun unghi și lovitura cu călcâiul era ultima opțiune. Din fericire, mi-a ieșit și a ieșit un gol frumos, cel mai frumos din cariera mea. (Ernesto) Valverde îmi spune uneori că ratez cele mai ușoare ocazii și înscriu din cele mai dificile
Vezi faza la secunda 54
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo