Barcelona și Real Madrid continuă să meargă cap la cap în La Liga înainte de El Clasico de pe 18 decembrie. În etapa a 16-a, Barcelona a reușit să câștige categoric partida de pe Camp Nou cu nou-promovata Mallorca, după ce Real Madrid se impusese cu 2-0 în fața celor de la Espanyol.

Gol superb înscris de Suarez

Leo Messi a prezentat ultimul Balon de Aur câștigat înainte de startul partidei și apoi a marcat de 3 ori! Griezmann a fost cel care a deschis scorul în minutul 7, Messi dublând avantajul în minutul 17. Budimir a redus din diferență, pentru ca apoi Messi să înscrie încă o dată. În minutul 41 a venit faza magică a lui Suarez. Acesta a primit mingea în careu de la De Jong și a trimis un călcâi spectaculos cu care l-a învins pe portarul Mallorcăi. Budimir a marcat din nou după pauză, pentru ca Messi să stabilească scorul final în minutul 83.
Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
ACUM 19 ORE
Știam că nu am cel mai bun unghi și lovitura cu călcâiul era ultima opțiune. Din fericire, mi-a ieșit și a ieșit un gol frumos, cel mai frumos din cariera mea. (Ernesto) Valverde îmi spune uneori că ratez cele mai ușoare ocazii și înscriu din cele mai dificile
Vezi faza la secunda 54
Liga
Marile cluburi europene vor să-i dea lovitura Barcelonei! Ce echipă i-a făcut deja o ofertă lui Fati
ACUM 20 ORE
Premier League
Tot mai multe voci vor ca Balonul de Aur 2021 să nu ajungă la Messi! Cine e favoritul lui Ferguson
ACUM O ZI