Cumpărat de la Borussia Dortmund în schimbul sumei de 125 milioane euro, francezul a reușit să înscrie numai 19 goluri în cele 3 sezoane petrecute pe Camp Nou, fiind mai mult accidentat.
Rivaldo, jucător cu două titluri de campion al Spaniei și peste 100 de goluri în tricoul Barcei consideră că plecarea lui Dembele va reprezenta cea mai bună soluție atât pentru jucător, cât și pentru club.
"Dembele a semnat cu Barcelona în urmă cu 3 ani și cred că a avut destul timp să se acomodeze și să-și demonstreze valoarea. Există posibilitatea să nu-și arate vreodată calitatea la acest club. Rămâne în continuare un fotbalist cu potențial uriaș, dar cred în vară va fi momentul potrivit pentru Barcelona să-l vândă sau să-l ofere la schimb cu alt jucător pe care îl urmărește. Dembele a avut ghinion cu accidentările.", a spus Rivaldo, citat de Daily Mail.
Bundesliga
Un titular de la Dortmund s-a accidentat grav, la 2 săptămâni după revenirea la antrenamente
16/04/2020 LA 18:05

Dembele, "amenințat" cu transferurile lui Neymar și Lautaro

Rivaldo consideră că Dembele va ieși din calculele primului "11" de la Barcelona în cazul în care catalanii îi vor cumpăra pe Neymar și Lautaro Martinez:
"Lucrurile nu au ieșit așa cum se aștepta Dembele, dar poate va avea ocazia să-și relanseze cariera la o altă echipă, unde se va simți mai încrezător și va evolua la potențialul său maxim. Dacă Barca va reușit să-i transfere pe Neymar și Lautaro Martinez, Dembele se va chinui să mai prindă prima echipă. În același timp, Barca va fi nevoită să vândă din jucătorii actuali pentru a aduce alții.", a mai spus brazilianul.

Liverpool și Arsenal, pe urmele lui Dembele

Potrivit presei internaționale, Liverpool și Arsenal ar fi cluburile interesate de serviciile lui Ousmane Dembele, care n-a mai jucat pentru Barcelona din luna noiembrie. În sezonul curent, francezul a bifat numai 9 apariții pentru catalani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19