Mundo Deportivo dezvăluie că design-ul pentru echipamentele Barcelonei din sezonul viitor a fost deja definitivat de cei de la Nike, sponsorul clubului catalan. Reprezentanți ai companiei americane s-au deplasat la club și au prezentat noul design iar acesta a ajuns apoi online!
Echipamentul pentru partidele de pe teren propriu suferă noi modificări, Barca renunțând după doar un sezon la stilul cu pătrațele ce aduce aminte de naționala Croației. Revin astfel liniile verticale, însă diferența față de anii precedenți este dată de intercalarea unor linii subțiri galbene între cele bleu și grena.
Pentru al 2-lea echipament s-a mers pe un stil mai elegant, negru cu detalii aurii, fie că este vorba despre logo-ul clubului sau al sponsorilor. Al treilea echipament va fi identic din punct de vedere al design-ului cu cel de-al doilea, schimbarea fiind doar în ceea ce privește culorile: rozul va predomina, iar auriul este înlocuit cu negru.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59