Înainte să înceapă această serie de accidentări, Hazard era criticat că greutatea sa depășește limita normală a unui jucător de nivelul său. La acea vreme, chiar el a recunoscut că s-a prezentat la reunirea Realului cu multe kilograme în plus. În același timp, belgianul a garantat că acest lucru nu îi va afecta evoluțiile.
De curând, goalkeeper-ul Marcin Bulka, fostul coleg al belgianului de la Chelsea, a dezvăluit că regimul alimentar al lui Hazard este compus din multe preparate fast-food.
"Lui Eden îi place foarte mult să mânânce hamburgeri și pizza. Îl vedeam tot timpul în restaurante. Nu îi păsa de nimic altceva în afară de fotbal și distracție. În perioada petrecută la Chelsea, acest lucru nu reprezenta o problemă. În schimb, la Real există alte pretenții, iar din cauza accidentării cel mai probabil s-a îngrășat și mai rău.", a spus Bulka pentru Foot Truck.
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
ACUM 4 ORE
https://i.eurosport.com/2020/02/24/2783159.jpg

Hazard poate rata EURO 2020

Eden Hazard a suferit o nouă accidentare la gleznă, la fel ca în luna noiembrie, când a lipsit 82 de zile, revenind în campionat abia pe 16 februarie. Atacantul transferat de la Chelsea ar putea avea nevoie de operaţie, aceasta fiind soluţia pentru care optează staff-ul medical al Realului.
În cazul în care Hazard va fi operat, atacantul va rata restul sezonului, inclusiv Campionatul European din vară, unde naționala Belgiei se află printre favorite.
Cotidianul spaniol AS susține că există și soluţia unui tratament alternativ, cu ajutorul căruia Hazard ar putea să revină peste 2 luni. În acest context, belgianul ar fi disponibil la ultimele meciuri din campionat şi la EURO 2020.
Real Madrid va înfrunta miercuri Manchester City în "optimile" Champions League, pentru ca în weekend să aibă loc El Clasico împotriva Barcelonei, pe Santiago Bernabeu. Formația lui Zinedine Zidane va fi nevoită să se descurce în cele 2 dueluri fără Hazard, pentru care madrilenii au plătit 100 de milioane de euro.
Hazard a lipsit până acum 20 de meciuri în acest sezon la Real, exact cât a fost indisponibil la Chelsea în 7 ani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real s-a distrat cu Mallorca și e lider în La Liga! PSG, fără Messi, s-a impus în prelungiri la Metz
ACUM 16 ORE
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45