Eden Hazard a fost transferat în această vară de Real Madrid și a preluat tricoul cu numărul 7 purtat de Cristiano Ronaldo. Belgianul admite că îi este dificil să îi calce pe urme lui Ronaldo, cel care a scris istorie în cei 9 ani petrecuți în capitala Spaniei.
Să iei acest tricou după Cristiano nu este ușor, este un număr istoric - Eden Hazard, pentru Real Madrid TV

Neconvingător până acum

Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM 12 ORE
Eden Hazard a primit critici pentru evoluțiile sale de la transferul de la Chelsea pentru 100 de milioane de euro. Real Madrid a avut și ea rezultate mixte, însă Hazard este convins că echipa se va lupta pentru trofee.
"Vom da totul să câștigăm totul, trebuie neapărat să cucerim cel puțin un trofeu. Știu că UEFA Champions League este importantă. Sunt aici să o câștig, este important pentru toată lumea și pentru mine. Sunt la cel mai bun club din lume și sper să ofer ce pot mai mult" a mai spus Hazard.
Interviul cu Eden Hazard a fost publicat în cadrul unui documentar despre el produs de către Real Madrid TV. În documentar mai vorbesc despre Eden Hazard selecționerul Belgiei, Roberto Martinez, portarul Realului, Thibaut Courtois, fostul coechipier, Cesar Azpilicueta, dar și frații săi, Thorgan și Kylian.
Hazard a mai dezvăluit în cadrul documentarului că a decis să plece de la Chelsea la Real Madrid în 2018, însă și-a dorit să părăsească echipa de pe Stamford Bridge decât după un succes major. Acesta a venit în luna mai, în Europa League.
Liga
Variantă surpriză pentru banca tehnică a Barcelonei! Cine e antrenorul pe care a pus ochii Laporta
IERI LA 07:43
Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
IERI LA 07:11