După remiza albă cu Betis, formația de pe Bernabeu părea a fi în criză. Jucătorii au răspuns perfect la discursul lui Zidane și au marcat 10 goluri în partidele din această săptămână. După 6-0 cu Galata, în Champions League, într-o partidă care l-a avut protagonist pe Rodrygo, Real a arătat foarte bine și în campionat.
"Galacticii" nu au avut vreo emoție pe terenul lui Eibar, încă din minutul 30 distanțându-se la 3-0, după dubla lui Benzema și golul lui Sergio Ramos. E adevărat golul fundașului și a doua reușită a golgheterului de pe Bernabeu au venit din penaltyuri, dar chiar și așa Real Madrid a indus în multe momente senzația de forță.
Scorul final a fost stabilit după o oră de joc, când Valverde a fructificat pasa lui Modric.
Fotbal
Barcelona îl vrea pe Messi, dar un detaliu le poate da planurile peste cap! "Putem face minuni"
ACUM 13 ORE
De notat că Eden Hazard, marele transfer al lui Perez din vară, a avut un nou meci destul de slab. Belgianul a fost schimbat în minutul 72, în locul său Zidane introducându-l pe Vinicius, despre care s-a spus că ar fi pe lista indezirabililor.
Real Madrid a adunat 25 de puncte după 12 meciuri (are o restanță, cu Barcelona) și poate privi cu încredere spre meciurile de după pauza internațională. De partea cealaltă, Eibar a suferit a treia înfrângere în ultimele 5 partide și a coborât pe locul 15.
Liga Campionilor UEFA
Haaland distruge orice defensivă, dar e de o modestie incredibilă. Declarație superbă a "mașinăriei"
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti nu e îngrijorat de forma lui Karim Benzema: "Este ultimul lucru la care ne gândim"
ACUM 17 ORE