După remiza albă cu Betis, formația de pe Bernabeu părea a fi în criză. Jucătorii au răspuns perfect la discursul lui Zidane și au marcat 10 goluri în partidele din această săptămână. După 6-0 cu Galata, în Champions League, într-o partidă care l-a avut protagonist pe Rodrygo, Real a arătat foarte bine și în campionat.
"Galacticii" nu au avut vreo emoție pe terenul lui Eibar, încă din minutul 30 distanțându-se la 3-0, după dubla lui Benzema și golul lui Sergio Ramos. E adevărat golul fundașului și a doua reușită a golgheterului de pe Bernabeu au venit din penaltyuri, dar chiar și așa Real Madrid a indus în multe momente senzația de forță.
Scorul final a fost stabilit după o oră de joc, când Valverde a fructificat pasa lui Modric.
Liga Campionilor UEFA
Champions League | PSG - Manchester City și AC Milan - Atletico Madrid, printre meciurile serii
ACUM 7 ORE
De notat că Eden Hazard, marele transfer al lui Perez din vară, a avut un nou meci destul de slab. Belgianul a fost schimbat în minutul 72, în locul său Zidane introducându-l pe Vinicius, despre care s-a spus că ar fi pe lista indezirabililor.
Real Madrid a adunat 25 de puncte după 12 meciuri (are o restanță, cu Barcelona) și poate privi cu încredere spre meciurile de după pauza internațională. De partea cealaltă, Eibar a suferit a treia înfrângere în ultimele 5 partide și a coborât pe locul 15.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
IERI LA 12:53