După Ousmane Dembele, Rennes a descoperit un alt "giuvaier", iar cluburile mari din Europa deja se interesează de posibilitatea de a-l transfera.
Presa din Spania a scris deja despre interesul lui Real Madrid, însă mult mai aproape de a demara negocierile cu formația franceză este marea rivală, Barcelona. Potrivit Mundo Deportivo, Eric Abidal, oficialul catalanilor, tratează subiectul cu mare atenție. Fostul mare fundaș l-a urmărit deja în mai multe rânduri pe viu pe Camavinga și a informat boardul de pe Camp Nou că acesta e un jucător care nu trebuie ratat.
După Ansu Fati, care a impresionat deja în tricoul Barcelonei în acest debut de sezon, formația blaugrana ar avea astfel în curte un alt tânăr de mare viitor, care să asigure continuitatea performanțelor odată ce Messi se va retrage.
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
ACUM 5 MINUTE

Cine este Eduardo Camavinga

În vârstă de 16 ani, mijlocașul a fost desemnat ce mai bun jucător din Ligue 1 în luna august, o performanță impresionantă judecând după vârsta lui.
Născut în Angola, Camavinga are pașaport congolez, dar a ajuns în Franța la o vârstă fragedă. De altfel, Federația din Hexagon face deja toate demersurile astfel încât mijlocașul să evolueze pentru "cocoși", la națională.
Un produs al lui Rennes, el a semnat în decembrie anul trecut primul contract de profesionist, devenind cel mai tânăr jucător din istoria clubului care se bucură de un asemenea favor.
Marea lui șansă s-a numit antrenorul Julien Stephan, care a condus echipa "B" a lui Rennes, înainte de a prelua formația din Ligue 1. Ca atare, tehnicianul l-a monitorizat atent pe Camavinga și nu a pierdut timpul în a-l debuta la echipa mare. În aprilie, fotbalistul a apărut în primul meci oficial pentru Rennes, iar de atunci a adunat 16 prezențe pentru roș-negri.
Jucător de picior stâng, Camavinga este genul de mijlocaș box-to-box, deși a reunoscut că cel mai mult îi place să evolueze la închidere. Deși are doar 16 ani, are un fizic impresionant: măsoară deja 184 cm înălțime. E cotat de siteul de specialitate transfermarkt.de la 20 de milioane de euro, o sumă uriașă pentru un jucător atât de tânăr.
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
ACUM O ORĂ
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 9 ORE