Săptămâna trecută s-a scris că Mourinho l-a contactat pe Van de Beek pentru a-l convinge să vină la Spurs, însă acesta a avut un mesaj clar, transmițându-i "Specialului" că a acceptat oferta Realului.
Într-adevăr, mijlocașul lui Ajax are aprobarea clubului să plece la sfârșitul sezonului, mai ales că formația batavă a ieșit din Champions League și va fi afectată din punct de vedere financiar.
Astfel, după Frenkie de Jong și De Ligt, vânduți la Barcelona, respectiv Juventus, Van de Beek e viitorul produs de export. Doar că destinația nu va fi neapărat Real Madrid, cum s-a scris, rivala din Catalunya intrând și ea pe fir.
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
IERI LA 10:25

Barcelona "atacă" transferul lui Van de Beek pe toate fronturile

Sport.es notează că "operațiunea Van de Beek" este marele pariu al Barcelonei, care e dispusă să achite între 50 și 60 de milioane de euro.
Barcelona a apelat la Marc Overmars, fostul său jucător, care în prezent este directorul sportiv al "lăncierilor". De asemenea, De Jong i-a vorbit la superlativ fostului său coleg despre atmosfera din vestiarul blaugrana, astfel că în acest moment mijlocașul pare mai aproape de Camp Nou.
39 de goluri în 160 de meciuri a marcat Van de Beek pentru Ajax, în toate competițiile. În acest sezon, el a fost unul dintre cei mai în formă jucători ai campioanei Olandei, punctând de 7 ori în 21 de partide.
Liga
Real Madrid a dat o lovitură de proporții! "Galacticii" au încheiat un contract de 360 de milioane
IERI LA 07:50
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
IERI LA 07:40