Momentan se cunoaște doar numele unuia dintre jucătorii depistați cu Covid-19: Ezequiel Garay.
Mai multe persoane din cadrul echipei și al staff-ului au fost testate pozitiv cu Covid-19, în urma ultimelor analize făcute. Toate cazurile au fost asimptomatice, iar în prezent toți cei infectați sau în pericol de îmbolnăvire se află în carantină la domiciliu, respectând prescripțiile medicale și programul de antrenament. Oficialii Valenciei dau vina pe organizarea meciului din Milano pentru epidemia care a afectat grav clubul de pe Mestalla.
"În ciuda restricțiilor aplicate de club după meciul cu Atalanta din UEFA Champions League, rezultatele au demonstrat că 35% din cei investigați au fost depistați cu coronavirus. Jucătorii noștri au păstrat distanța recomandată față de ceilalți oameni implicați la partida de pe 19 februarie, din Milano (o zonă considerată de mare risc), dar măsurile au fost în zadar.", se arată în comunicatul publicat pe site-ul Valenciei.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00
https://i.eurosport.com/2020/03/10/2792684.jpg

Valencia, afectată grav de epidemia de coronavirus

Atalanta și Valencia s-au întâlnit în manșa tur a "optimilor" Champions League pe 19 februarie, cu câteva zile înainte ca autoritățile italieni să anunțe că zona Lombardia (n.r. - care include și orașul Milano, unde s-a disputat meciul) este considerată de mare risc, în contextul epidemiei de coronavirus. Chiar dacă la meciul retur din Spania autoritățile au interzis accesul publicului, această măsură nu a împiedicat virusul să se răspândească printre jucătorii și staff-ul Valenciei.
Inițial, duminică a fost confirmat primul caz cu Covid-19 din tabăra "liliecilor": Ezequiel Garay. Apoi, oficialii Valenciei au anunțat că alte 4 persoane au fost infectate, deși nu prezentau vreun simptom specific coronavirusului. Ultimul raport anunță că 35% din totalul persoanelor implicate la club au fost infectate cu Covid-19.
Sezonul curent din La Liga a fost suspendat până în luna aprilie, însă șansele ca această perioadă să se prelungească sunt extrem de mari, ținând cont de numărul considerabil de cazuri confirmate în Spania. Circa 2.000 de cazuri noi de infectare şi 100 de decese provocate de Covid-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în Spania, cea mai afectată ţară din Europa după Italia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Copa del Rey
Betis Sevilla a câștigat Cupa Spaniei, după o finală cu Valencia
24/04/2022 LA 09:43
Liga
Benzema și Vinicius Jr. au adus a 15-a victorie a celor de la Real Madrid în La Liga
08/01/2022 LA 21:54