Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eric Garcia va semna cu Barcelona! Când va ajunge fundașul lui Manchester City pe Camp Nou

Nicu Savin

Publicat 26/12/2020 la 14:31 GMT+2

Eric Garcia s-a înțeles cu Barcelona și o va părăsi pe Manchester City. Astfel, catalanii îl vor recupera pe fotbalistul crescut în celebra Academie "La Masia".

Eric Garcia Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Eric Garcia a fost unul dintre cei mai curtați jucători de către FC Barcelona în ultima perioadă. Conform ultimelor informații din presa internațională, catalanii l-au convins în cele din urmă pe fundașul de 19 ani să revină la clubul care l-a crescut.
Garcia a fost cumpărat de Manchester City în 2016 de la Barcelona cu 1,5 milioane de €. El a refuzat propunerile "cetățenilor" de a-și prelungi contractul scadent în vara anului viitor și se va întoarce la Barcelona, singura necunoscută fiind momentul când se va întâmpla acest lucru. Există posibilitatea, ca cele 2 cluburi să ajungă șa un acord, astfel încât mutarea să se realizeze în ianuarie. În caz contra, Garcia va juca pentru catalani doar din sezonul viitor.
Barcelona a încercat să-l răscumpere pe fundaș și înaintea acestui sezon, dar suma cerută de gruparea de pe Etihad a fost considerată prea mare.

Eric Garcia va semna pe 5 ani cu Barcelona

Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian specializat în transferuri, a confirmat într-un comentariu pe Twitter faptul că Eric Garcia s-a înțeles deja cu Barcelona și va semna un contract valabil pe 5 ani.
Garcia a fost promovat la prima echipă a lui city la începutul sezonului precedent. De atunci, el a jucat 30 de meciuri pentru echipa lui Guardiola. De asemenea, tânărul fundaș a debutat în toamna acestui an și la naționala mare a Spaniei, pentru care a jucat de 4 ori până acum.
premier league
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo