Fostul antrenor al Barcelonei, Ernesto Valverde, care a fost pe banca tehnică a catalanilor în perioada 01 iunie 2017 - 13 ianuarie 2020, a vorbit în cadrul "El dia de manana" despre mandatul său pe Camp Nou și cum a fost experiența de a-l antrena pe unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, Leo Messi, acum fotbalist al celor de la PSG.
Când a fost întrebat despre reacția pe care a avut-o când i s-a oferit șansa de a antrenat Barcelona, Valverde a oferit imediat răspunsul: "Nu m-am gândit de două ori. A fost o oportunitate bună și o experiență pe care nu o puteam refuza. Plecarea mea de la Barcelona? Păi... am plecat și asta a fost tot", a spus Valverde pentru sursa citată.

Valverde, întrebat despre conflictele avute cu Messi la Barcelona

Fotbal
Haos total la PSG. Mbappe, surprins de camere când îl vorbește de rău pe Neymar. Ce a spus
ACUM O ORĂ
În cadrul aceleiași emisiuni, Valverde a fost întrebat despre relația avută cu Messi la Barcelona, dar și cu ceilalți jucători de pe Camp Nou: "Nu pot vorbit despre aceste lucruri în public, ele creează un mister care trebuie protejat. Așa ar trebui să fie. E cel mai bine decaă oamenii nu știu cum suntem noi de fapt. Despre Messi? Nu pot vorbi despre ce s-a întâmplat între noi. E cel mai bine ca oamenii să nu știe adevărul", a spus Valverde.
Valverde a fost întrebat și despre plecarea lui de la Barcelona și despre posibilitatea de a se întoarce în antrenorat: "Presupun că este posibil să antrenez din nou o echipă, dar ar trebui să fie un proiect diferit, ceva care să mă stimuleze și să mă motiveze. După ce am plecat de la Barcelona am avut nevoie de puțin timp departe de tot. Am vrut mereu să călătoresc, însă cu pandemia nu a fost posibil. În prezent nu știu sigur ce voi face în continuare", a mai spus Valverde.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
IERI LA 12:16
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
IERI LA 11:08