Fostul antrenor al Barcelonei, Ernesto Valverde, care a fost pe banca tehnică a catalanilor în perioada 01 iunie 2017 - 13 ianuarie 2020, a vorbit în cadrul "El dia de manana" despre mandatul său pe Camp Nou și cum a fost experiența de a-l antrena pe unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, Leo Messi, acum fotbalist al celor de la PSG.
Când a fost întrebat despre reacția pe care a avut-o când i s-a oferit șansa de a antrenat Barcelona, Valverde a oferit imediat răspunsul: "Nu m-am gândit de două ori. A fost o oportunitate bună și o experiență pe care nu o puteam refuza. Plecarea mea de la Barcelona? Păi... am plecat și asta a fost tot", a spus Valverde pentru sursa citată.

Valverde, întrebat despre conflictele avute cu Messi la Barcelona

Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
IERI LA 06:19
În cadrul aceleiași emisiuni, Valverde a fost întrebat despre relația avută cu Messi la Barcelona, dar și cu ceilalți jucători de pe Camp Nou: "Nu pot vorbit despre aceste lucruri în public, ele creează un mister care trebuie protejat. Așa ar trebui să fie. E cel mai bine decaă oamenii nu știu cum suntem noi de fapt. Despre Messi? Nu pot vorbi despre ce s-a întâmplat între noi. E cel mai bine ca oamenii să nu știe adevărul", a spus Valverde.
Valverde a fost întrebat și despre plecarea lui de la Barcelona și despre posibilitatea de a se întoarce în antrenorat: "Presupun că este posibil să antrenez din nou o echipă, dar ar trebui să fie un proiect diferit, ceva care să mă stimuleze și să mă motiveze. După ce am plecat de la Barcelona am avut nevoie de puțin timp departe de tot. Am vrut mereu să călătoresc, însă cu pandemia nu a fost posibil. În prezent nu știu sigur ce voi face în continuare", a mai spus Valverde.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51