Tânărul jucător este foarte entuziasmat că va îmbrăca tricoul "blanco" și a declarat că Realul a fost primul club mare care l-a contactat și chiar dacă Barcelona are un acord cu Mercantil (clubul care l-a format) prin care are o prioritate față de jucătorii de acolo, acesta a ales să joace pentru Real Madrid.

Armand Valles impresionează prin calitățile sale

La numai 16 ani, Valles le-a atras atenția scouterilor de pe Bernabeu prin viteza și tehnica deosibită chiar dacă are o înălțime ieșită din comun pentru vârsta sa. Atacantul cu fizic de fundaș cum este numit de presa spaniolă a fost dorit de mai multe echipe din Spania, dar până la urmă Realul a avut câștig de cauză.
Liga
Real dă asaltul pentru un fotbalist din Ligue 1! Pentru cine și-au trimis reprezentantul în Franța
ACUM 10 ORE
Valencia, Levante, Betis, Villarreal, Espanyol, Girona și Alaves s-au interesat de tânărul jucător, dar acesta a ales Realul și a povestit pentru Marca cum a fost contactat de gruparea madrilenă.
https://i.eurosport.com/2020/06/15/2833120.png

Un apel neașteptat într-o după amiază liniștită

"Eram acasă într-o duminică după-amiază. Cred că era 1 decembrie. Și telefonul a sunat. Tatăl meu a răspuns. Ne-au spus că sunt interesați, dar au vrut să mă vadă în acțiune puțin mai mult. Am avut noroc pentru că au venit în ziua meciului cu Cerdanyola când am marcat două goluri. De acolo totul s-a legat. În ianuarie am fost la Ciudad Deportiva de Valdebebas pentru a vedea facilitățile și a negocia contractul, deși totul a fost întârziat din cauza coronavirusului", a spus marea speranță a fotbalului spaniol.
Atacantul de 1,93 metri a admis că a fost o decizie dificilă: "A trebuit să vorbim despre asta acasă. Părinții mei erau îngrijorați că plec singur, dar adevărul este că le-a plăcut foarte mult proiectul, au considerat că este foarte interesant. Părinții mei pun mult accentul pe școală, iar Real Madrid îmi oferă posibilitatea să și învăț.''
Contractul semnat cu Real Madrid este valabil pe 3 ani și jucătorul speră că va progresa repede la grupele de juniori și va ajunge într-o zi la echipa mare: "Scopul este să progresez an de an. Juvenil B, juvenil A și echipa a doua în al treilea an. Atunci, desigur, aș dori să semnez un nou contract, dar dacă nu va fi să fie nu se întâmplă nimic. Am picioarele pe pământ și părinții îmi reamintesc mereu că nu am obținut nimic. Nu toată lumea ajunge fotbalist. De aceea am spus despre studii".
Armand Valles a declarat că nu are un idol anume și că urmărește cu interes toate ligile importante din Europa. El a povestit cum l-a cunoscut pe marele Raul la centrul de la Valdebebas: "Am intrat în baza de pregătire și ne-a fost prezentat Raul. Am fost foarte entuziasmat. Mi-a spus că prin muncă, încredere și calm voi ajunge să joc pentru Real Madrid".
Sursă foto: mundodeportivo.com
Bundesliga
Motivul pentru care Haaland s-a plâns de presiunea pusă de Borussia Dortmund asupra lui
ACUM 12 ORE
Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
IERI LA 16:48