Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Este catalan, dar a semnat cu Real Madrid. Uriașul care măsoară 1,93m la doar 16 ani

Nicu Savin

Actualizat 29/07/2020 la 14:50 GMT+3

Armand Valles este un tânăr de numai 16 ani care are însă și alte calități fantastice. Deși măsoară 1,93 metri, juniorul are o viteză foarte bună și excelează și din punct de vedere tehnic. În ciuda faptului că este catalan, Valles a ales să semneze cu Real Madrid.

Sursă foto: mundodeportivo.com Armand Valles are 1,93 metri la numai 16 ani

Credit imagine: Eurosport

Tânărul jucător este foarte entuziasmat că va îmbrăca tricoul "blanco" și a declarat că Realul a fost primul club mare care l-a contactat și chiar dacă Barcelona are un acord cu Mercantil (clubul care l-a format) prin care are o prioritate față de jucătorii de acolo, acesta a ales să joace pentru Real Madrid.

Armand Valles impresionează prin calitățile sale

La numai 16 ani, Valles le-a atras atenția scouterilor de pe Bernabeu prin viteza și tehnica deosibită chiar dacă are o înălțime ieșită din comun pentru vârsta sa. Atacantul cu fizic de fundaș cum este numit de presa spaniolă a fost dorit de mai multe echipe din Spania, dar până la urmă Realul a avut câștig de cauză.
Valencia, Levante, Betis, Villarreal, Espanyol, Girona și Alaves s-au interesat de tânărul jucător, dar acesta a ales Realul și a povestit pentru Marca cum a fost contactat de gruparea madrilenă.
Real Madrid a trasferat un tânăr de numai 16 ani. Acesta va juca la echipele de juniori al madrilenilor

Un apel neașteptat într-o după amiază liniștită

"Eram acasă într-o duminică după-amiază. Cred că era 1 decembrie. Și telefonul a sunat. Tatăl meu a răspuns. Ne-au spus că sunt interesați, dar au vrut să mă vadă în acțiune puțin mai mult. Am avut noroc pentru că au venit în ziua meciului cu Cerdanyola când am marcat două goluri. De acolo totul s-a legat. În ianuarie am fost la Ciudad Deportiva de Valdebebas pentru a vedea facilitățile și a negocia contractul, deși totul a fost întârziat din cauza coronavirusului", a spus marea speranță a fotbalului spaniol.
Atacantul de 1,93 metri a admis că a fost o decizie dificilă: "A trebuit să vorbim despre asta acasă. Părinții mei erau îngrijorați că plec singur, dar adevărul este că le-a plăcut foarte mult proiectul, au considerat că este foarte interesant. Părinții mei pun mult accentul pe școală, iar Real Madrid îmi oferă posibilitatea să și învăț.''
Contractul semnat cu Real Madrid este valabil pe 3 ani și jucătorul speră că va progresa repede la grupele de juniori și va ajunge într-o zi la echipa mare: "Scopul este să progresez an de an. Juvenil B, juvenil A și echipa a doua în al treilea an. Atunci, desigur, aș dori să semnez un nou contract, dar dacă nu va fi să fie nu se întâmplă nimic. Am picioarele pe pământ și părinții îmi reamintesc mereu că nu am obținut nimic. Nu toată lumea ajunge fotbalist. De aceea am spus despre studii".
Armand Valles a declarat că nu are un idol anume și că urmărește cu interes toate ligile importante din Europa. El a povestit cum l-a cunoscut pe marele Raul la centrul de la Valdebebas: "Am intrat în baza de pregătire și ne-a fost prezentat Raul. Am fost foarte entuziasmat. Mi-a spus că prin muncă, încredere și calm voi ajunge să joc pentru Real Madrid".
Sursă foto: mundodeportivo.com
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo