Potrivit Sport, Josep Maria Bartomeu, președintele catalanilor, negociază în prezent prelungirea înțelegerii cu Marc-Andre ter Stegen (27 ani), goalkeeper-ul cotat la 90 de milioane de euro de transfermarkt.com.
Jurnaliștii spanioli susțin că Bartomeu și Oscar Grau, CEO-ul Barcelonei, se află în tratative cu Ter Stegen și cu impresarii acestuia, pentru a obține prelungirea contractului până în 2024. Oficialii catalani au organizat deja 4 ședințe cu agenții portarului german. Potrivit sursei citate, Ter Stegen își dorește o creștere semnificativă a salariului, având în vedere aportul adus de neamț în jocul Barcelonei. Momentan, nu s-a ajuns la un numitor comun între cele două părți, urmând ca ședința decisivă să aibă loc în luna aprilie.
https://i.eurosport.com/2020/02/15/2775689.jpg
Fotbal
Barcelona îl vrea pe Messi, dar un detaliu le poate da planurile peste cap! "Putem face minuni"
ACUM 14 ORE

Ter Stegen, unul dintre cei mai buni portari din lume

Marc-Andre ter Stegen este considerat de multă lume unul dintre cei mai buni portari din lume, la ora actuală.
De când a ajuns pe Camp Nou, în 2014, Ter Stegen a impresionat prin intervențiile sale fantastice, care au ținut-o pe Barca în joc în foarte multe meciuri. În cele 224 de apariții în poarta catalanilor, germanul a reușit să încheie fără gol primit în 94 dintre acestea.
Prin siguranța pe care o oferă în timpul meciurilor, Ter Stegen a ajuns să fie deja un simbol la Barcelona, echipă cu care a câștigat patru titluri de campioană a Spaniei. Reflexele, agilitatea și jocul de picior reprezintă atuurile portarului german. Acesta a reușit peste 500 de intervenții salvatoare în cele 200 de partide jucate. Reflexele, agilitatea și jocul de picior reprezintă atuurile portarului german.
https://i.eurosport.com/2019/12/17/2738295.jpg

Recordul impresionant bifat de Ter Stegen

Marc-Andre ter Stegen a bifat un record impresionant în stagiunea curentă din La Liga, la meciul câștigat de Barcelona împotriva lui Getafe, scor 2-1.
Goalkeeper-ul catalanilor a avut o nouă evoluție remarcabilă în duelul de pe Camp Nou, reușind câteva intervenții senzaționale la șuturile expediate de oaspeți, cu ajutorul cărora campioana Spaniei a rămas în joc și, la final, a obținut cele 3 puncte. Pe lângă prestația excelentă reușită în poarta Barcelonei, Ter Stegen a avut o contribuție semnificativă și la jocul de construcție al formației lui Quique Setien.
Portarul german a oferit 69 de pase în meciul cu Getafe, dintre care 55 reușite. Potrivit statisticilor realizate de spanioli, Ter Stegen a stabilit un nou record de pase, depășindu-l pe cel din sezonul 2016/2017, când goalkeeper-ul de 27 de ani reușea 51 de pase complete, dintr-un total de 62, într-un meci cu Athletic Bilbao. Mai mult, neamțul a devenit portarul care reușește cele mai multe pase într-un meci din ultimii 14 ani.
Barcelona este lider în La Liga, cu un avans de 2 puncte deasupra urmăritoarei Real Madrid. Trupa lui Quique Setien este angrenată și în lupta pentru trofeul Champions League. Barca a remizat pe terenul lui Napoli, în manșa tur a "optimilor" și va porni cu prima șansă de calificare pe Camp Nou, la partida retur.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
La Liga
Cum arată noul contract pe care Griezmann îl va semna cu Atletico! La ce sumă de bani a renunțat
ACUM 20 ORE
La Liga
Final de telenovelă: Cifrele acordului dintre Barcelona și Atletico Madrid în cazul "Griezmann"
IERI LA 09:23