Pedri a ajuns la Barcelona de la UD Las Palmas pentru numai 5 milioane de euro, iar presa din Spania spune deja despre el că este făcut din același material ca magicienii de la mijlocul terenului din toată istoria Barcelonei”. Cine a urmărit liga a doua spaniolă anul trecut știe de ce este în stare puștiul care a surprins pe Camp Nou. Fără exagerare, așa cum transmit jurnaliștii iberici, Pedri este acum unul dintre cei 5 cei mai buni jucători din lotul Barcelonei și "semnătura deceniului".
Puștiul născut la Tegueste comite foarte rar greșeli atunci când intră în posesia balonului, iar la doar 17 ani, a jucat pe terenul lui Juventus ca și cum ar fi fost un superstar: nu a arătat nicio emoție și i-a răsplătit încrederea lui Koeman, care l-a folosit în unele dintre cele mai importante meciuri ale sezonului.

Pedri, marea speranță de la Barcelona, a ajuns pe Camp Nou pentru doar 5 milioane de euro

Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
ACUM O ZI
În plus, fanii Barcelonei au un motiv în plus să fie încântați de componența echipei atunci când Pedri este inclus în primul 11. Mijlocașul de 17 ani dă dovadă de caracter. La finalul partidei cu Ferencvaros, spaniolul de doar 17 ani a uimit pe toată lumea și a devenit viral pe internet. După primul meci în Champions League și primul gol la Barcelona, Pedri a plecat de la stadionul Camp Nou cu un taxi spre casă, neavând încă permis de conducere. Modestia lui a surprins pe toată lumea și ajuns în trend pe rețelele de socializare.
Puștiul ar fi putut ajunge la Real Madrid, însă catalanii s-au mișcat mai repede. ”Anul trecut, când a fost aniversarea de 70 de ani a clubului nostru, Real Madrid a trimis mai mulți scouteri aici. La momentul acela, clubul nostru avea nevoie mare de bani, așa că le-am propus celor de la Real pe Pedri, le-am transmis că acest copil va marca următorul deceniu al fotbalului european. Totuși, nu s-a întâmplat nimic. Barcelona a fost mai curajoasă”, a dezvăluit în urmă cu câteva zile Pepe Mel, cel care l-a pregătit pe fotbalist la Las Palmas.
Potrivit transfermarkt.com, cota de piață a lui Pedri, după câteva meciuri disputate în tricoul celor de la Barcelona, a ajuns la 15 milioane de euro. După ce fusese prezentat oficial pe Camp Nou, mijlocașul avea o cotă de piață de 7,2 milioane de euro. În sezonul trecut, fotbalistul de 17 ani a reușit 4 goluri și 7 pase decisive pentru Las Palmas.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
23/01/2022 LA 22:26
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49