Guardiola și Mourinho sunt două figuri importante ale fotbalului modern. Primul a condus Barcelona din deceniul trecut, considerată de unii cea mai bună formație din toate timpurile, în timp ce al doilea a reușit să cucerească Champions League cu două formații care nu mai erau în prim plan: Porto(!) și Inter, cucerind titluri în toate campionatele în care a antrenat.
Samuel Eto'o l-a avut pe Pep antrenor pe Camp Nou, pentru ca apoi să lucreze cu "Specialul" la Inter și la Chelsea.
"Singurul punct comun pe care îl au acești doi antrenori este dorința de a câștiga. Sunt personalități complet diferite și au o viziune diferită a fotbalului", a spus Eto'o, citat de sport.es.
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34

Eto'o, dezamăgit de omul Guardiola

Samuel Eto'o s-a declarat dezamăgit de Guardiola, acesta dându-i senzația că e un jucător oarecare, deși în ultima stagiune petrecută pe Camp Nou a marcat 30 de goluri doar în campionat.
Când s-a pus problema unui schimb cu Ibrahimovic, catalanii urmând a-i plăti Interului și o sumă de 46 de milioane de euro, tehnicianul iberic a părut extrem de bucuros, lucru care l-a deranjat teribil pe camerunez.
"Da, Pep m-a dezamăgit, dar în realitate eu deja lăsasem totul în urmă: știam că va trebui să plec, vorbeam deja cu mai multe cluburi, dar am simțit că Inter este cea mai bună variantă", a mai spus fostul atacant.
În cele din urmă, varianta Inter a fost una ideală. Eto'o a ajuns pe Giuseppe Meazza, iar trupa lui Mourinho a cucerit toate cele 3 trofee puse în joc în sezonul 2009/2010: titlul în Serie A, Champions League și Cupa Italiei.
Eto'o a evoluat la Inter timp de 2 sezoane, reușind să înscrie 53 de goluri în 102 apariții. Per total, camerunezul a câștigat 6 trofee alături de formația din Milano, devenind unul dintre preferații lui Mou, care, apoi, a făcut tot posibilul să îl aducă la Chelsea.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33
Cupa Mondială FIFA
Guardiola, de acord să preia o națională! Federalii, aproape de infarct când au auzit salariul cerut
18/11/2022 LA 16:26