Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eto'o i-a uitat pe Messi și Ronaldinho: "El este cel mai bun fotbalist alături de care am jucat"

Cosmin Cioboata

Actualizat 08/09/2020 la 09:46 GMT+3

Samuel Eto'o a dezvăluit că Andres Iniesta este cel mai bun jucător alături de care a jucat de-a lungul carierei, lăsându-i deoparte pe Lionel Messi și Ronaldinho, alți doi coechipieri din perioada petrecută la Barcelona.

Samuel Eto'o și Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Eto'o a evoluat pentru Barcelona între 2004 și 2009, perioadă în care a cunoscut o mulțime de nume uriașe. Printre foștii săi coechipieri se numără Messi și Ronaldinho, doi jucători ofensivi cu calități tehnice excepționale.
În ciuda performanțelor uriașe atinse de cei doi fotbaliști, Eto'o a ales pe altcineva când a fost întrebat cine a fost cel mai bun jucător alături de care a evoluat - Andres Iniesta.
Iniesta, aflat în prezent la Vissel Kobe, a evoluat timp de 16 ani la Barcelona, devenind o legendă pe Camp Nou. Mijlocașul ajuns la 36 de ani a cucerit 32 de trofee alături de formația blaugrana, iar Samuel Eto'o a rămas complet impresionat de calitatea sa din teren.

Eto'o: "Iniesta, cel mai bun fotbalist cu care am jucat"

"Iniesta este cel mai bun jucător alături de care am evoluat. Pentru mine, el este unul dintre cei mai buni interpreți de pe terenul de fotbal.", a spus Eto'o, citat de Sport.es.
Iniesta a fost promovat la prima echipă a Barcelonei în 2002, reușind să scrie o mulțime de pagini de istorie în tricoul blaugrana. Mijlocașul iberic a bifat 674 de apariții pentru formația catalană, reușind să înscrie 57 de goluri și să ofere 141 de assist-uri.
Iniesta a cucerit 32 de trofee pe Camp Nou, printre care se numără 9 titluri în La Liga și 4 Ligi ale Campionilor.
Andres Iniesta a bifat performanțe impresionante și la naționala Spaniei, alături care a câștigat Cupa Mondială din 2010 și două Campionate Europene, în 2008 și 2012. Printre altele, Iniesta va rămâne în istorie grație golului marcat în finala Mondialului din urmă cu 10 ani. Se întâmpla în minutul 116 din extra-time, împotriva Olandei.
De cealaltă parte, Eto'o a reușit să câștige 8 trofee la Barcelona în cei 5 ani petrecuți la formația catalană. De-a lungul carierei, camerunezul a mai evoluat pentru echipe precum Inter, Chelsea și Sampdoria.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo