Cotidianul spaniol Sport a informat că în această vară ar urma un ”exod” la Real Madrid și vor pleca numeroși jucători din lot. Principalele nume sunt Gareth Bale, James Rodriguez și Mariano Diaz.
Însă lista nu se oprește aici. Brahim Diaz și Alvaro Odriozola se află și ei pe lista celor nedoriți și vor rămâne ca rezerve doar dacă nu va exista interes din partea altor echipe.
Din cei care au ajuns vara trecută, Luka Jovic, Eder Militao și Alfonse Areola vor fi și ei puși spre vânzare dacă vor exista oferte. La fel ca în cazurile de mai sus, ei vor rămâne pe Bernabeu dacă nu există cluburi interesate, însă Real este dispusă să primească și sume sub nivelul pieței. Pe listă se adaugă și garda veche - Luka Modric, Marcelo și Lucas Vazquez.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59