Fotbal
Liga

Un club vrea să ia 7 jucători de la Barcelona! Ansu Fati, pe lista celor care pot pleca

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ansu Fati se anunță urmașul lui Messi la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
26/05/2020 la 12:19

FC Barcelona și-a găsit un veritabil "satelit" în La Liga. Real Betis speră ca relația bună pe care o are cu clubul catalan să le permită să aducă 7 jucători noi în sezonul viitor!

FC Barcelona caută să obțină fonduri importante pentru a putea să-și permită achiziționarea unor jucători precum Lautaro Martinez și Neymar Jr.

Cei de la Betis și-au făcut o listă de jucători de la Barcelona pe care îi doresc pentru stagiunea viitoare, fie sub formă de împrumut, fie ca transfer definitiv. Betis îl are deja pe Carles Alena, împrumutat de la Barcelona, și speră să-l păstreze și în sezonul următor. În afara acestuia, Betis a mai întrebat de alți 6 jucători ai catalanilor, însă au șanse mici în ceea ce îi privește pe Ansu Fati și Junior Firpo.

Ligue 1

PSG a anunțat ce se întâmplă cu Tuchel, Mbappe și Neymar în această vară

14/06/2020 LA 12:09

Barcelona poate să trimită 7 jucători la Betis

Alena este considerat unul dintre cei mai talentați jucători proveniți de la academia Barcelonei în ultimii ani, iar cei de la Betis țintesc fix jucători crescuți de Barca. Cu o excepție: Junior Firpo, cel pe care l-au vândut la Barcelona în vara trecută cu 18 milioane de euro. Internaționalul spaniol de tineret este dorit înapoi sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare, însă Barcelona vrea să obțină bani în această perioadă de transferuri. În plus, Firpo ar putea fi inclus în afacerea Lautaro Martinez.

Cei de la Real Betis și-au manifestat interesul și pentru Riqui Puig. Mijlocașul de la echipa secundă nu a prins prea multe minute la echipa mare și este de așteptat ca Barcelona să-l cedeze pentru un sezon.

Betis nu se oprește aici: au mai întrebat Barcelona despre situațiile a trei jucători. Ansu Fati, Pedri și Francisco Trincao sunt tinerii care ar putea ajunge la Betis în sezonul viitor. Primul dintre ei are șansele cele mai mici în condițiile în care a intrat deja în planurile primei echipe. În schimb, Pedri și Trincao pot fi lăsați sub formă de împrumut, însă o decizie va fi luată după presezon.

Un alt jucător pe lista celor de la Betis este Alex Collado, atacant la Barca B. Acesta a atras interesul și al altor echipe din La Liga, precum Celta Vigo și Villarreal.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Echipa care i-a oferit săptămâna trecută 100 de milioane € Barcelonei pentru Ansu Fati

09/06/2020 LA 06:44
Liga

Barcelona tocmai a primit o ofertă de 100 de milioane de euro pentru Ansu Fati. Anunțul lui Bartomeu

06/06/2020 LA 09:12
Subiecte asemănătoare
FotbalLigaReal BetisCelta de VigoMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol