FC Barcelona caută să obțină fonduri importante pentru a putea să-și permită achiziționarea unor jucători precum Lautaro Martinez și Neymar Jr.
Cei de la Betis și-au făcut o listă de jucători de la Barcelona pe care îi doresc pentru stagiunea viitoare, fie sub formă de împrumut, fie ca transfer definitiv. Betis îl are deja pe Carles Alena, împrumutat de la Barcelona, și speră să-l păstreze și în sezonul următor. În afara acestuia, Betis a mai întrebat de alți 6 jucători ai catalanilor, însă au șanse mici în ceea ce îi privește pe Ansu Fati și Junior Firpo.

Barcelona poate să trimită 7 jucători la Betis

Liga
Lovitură pentru Barcelona! Negocierile pentru prelungirea contractului lui Ansu Fati s-au împotmolit
ACUM 17 ORE
Alena este considerat unul dintre cei mai talentați jucători proveniți de la academia Barcelonei în ultimii ani, iar cei de la Betis țintesc fix jucători crescuți de Barca. Cu o excepție: Junior Firpo, cel pe care l-au vândut la Barcelona în vara trecută cu 18 milioane de euro. Internaționalul spaniol de tineret este dorit înapoi sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare, însă Barcelona vrea să obțină bani în această perioadă de transferuri. În plus, Firpo ar putea fi inclus în afacerea Lautaro Martinez.
Cei de la Real Betis și-au manifestat interesul și pentru Riqui Puig. Mijlocașul de la echipa secundă nu a prins prea multe minute la echipa mare și este de așteptat ca Barcelona să-l cedeze pentru un sezon.
Betis nu se oprește aici: au mai întrebat Barcelona despre situațiile a trei jucători. Ansu Fati, Pedri și Francisco Trincao sunt tinerii care ar putea ajunge la Betis în sezonul viitor. Primul dintre ei are șansele cele mai mici în condițiile în care a intrat deja în planurile primei echipe. În schimb, Pedri și Trincao pot fi lăsați sub formă de împrumut, însă o decizie va fi luată după presezon.
Un alt jucător pe lista celor de la Betis este Alex Collado, atacant la Barca B. Acesta a atras interesul și al altor echipe din La Liga, precum Celta Vigo și Villarreal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Un nou "caz Messi" la Barcelona! Laporta nu reușește să convingă un star să rămână pe Camp Nou
14/10/2021 LA 17:12
Fotbal
Bayern vrea să o distrugă pe Barcelona! Aplică "tactica Lewandowski" cu Pedri, Ansu Fati şi Gavi
10/10/2021 LA 11:38