Hansi Flick se va despărți de Bayern Munchen la finalul acestui sezon, urmând a fi înlocuit cu Julian Nagelsmann. Următoare destinație a lui Hansi Flick va fi cel mai probabil naționala Germaniei, de unde Joachim Low va pleca după Campionatul European din această vară.
Presa iberică a scris în ultimele zile că Joan Laporta a încercat să-l convingă pe german să meargă la Barcelona. Hansi Flick a declarat însă că este în discuții avansate cu Federația Germană, astfel că șansele ca acesta să meargă la Barcelona sunt infime.
"Da, am vorbit cu Federația Germană. Toată lumea știe ce simt eu pentru echipa națională. Este vorba despre reglementare unor lucruri mărunte, iar abia apoi putem să anunțăm.", a spus Flick, citat de kicker.de.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
IERI LA 19:02

Koeman vrea să continue la Barcelona

Ronald Koeman a declarat vineri în fața jurnaliștilor că "vrea să continue" să antreneze şi în sezonul viitor Barcelona, deşi clubul de pe Camp Nou a ratat în actuala stagiune câştigarea campionatului, mulţumindu-se doar cu victoria în finala Cupei Spaniei. Olandezul nu este convins totuși că va primi această a doua șansă de la noul președinte, Joan Laporta.
"Încă nu am vorbit cu preşedintele. Am stabilit că vom discuta după încheierea sezonului. Vom vorbi cu siguranţă după meciul de mâine. Vom vedea. I-am spus că vreau să continui şi să merg până la capăt cu contractul meu, însă ultimul cuvânt îl are preşedintele", a afirmat vineri Koeman într-o conferinţă de presă, cu o zi înaintea meciului de la Eibar din ultima etapă a campionatului, în care catalanii nu vor conta pe marea vedetă Lionel Messi, ce va fi menajat.
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
30/11/2022 LA 11:43
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20