În această perioadă a anului, marile cluburi își lansează noile rânduri de echipamente, care vor fi purtate în sezonul viitor. FC Barcelona este ultima mare echipă care a intrat în această categorie, iar presa catalană a difizat deja imagini cu noile tricouri.
Dacă echipamentul clasic al catalanilor va fi folosit în meciurile din competițiile interne, jucătorii de pe Camp Nou vor îmbrăca tricouri un design total revoluționar în meciurile din Champions League.
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20

FC Barcelona va purta un echipament inspirat din arhitectura orașului

După cum se poate vedea în imagini, designul prezintă dungi verticale în roșu deschis și tonuri de albastru, dar cu un model pe dungile respective, în care pot fi văzute diferite elemente legate de orașul Barcelona.
Conform Mundo Deportivo, cei de la Nike s-au inspirat din geografia și arhitectura celor mai importante cartiere din capitala Cataluniei. De ani de zile, Barça le-a cerut celor de la Nike să includă referințe ale orașului și ale provinciei în design-urile echipamentelor.
Fanii Barcelonei vor putea intra în posesia noilor echipamente începând din luna septembrie.
Mai multe cluburi mari din Europa au adoptat în ultima vreme această tactică, de a insera pe tricourile de joc elemente specifice orașelor sau cartierelor din care provin. Ultimul dintre ele este Tottenham, al cărui al 3-lea echipament va avea un design inspirat din cartierul londonez N17, unde este situat noul stadion al echipei.
Cupa Mondială FIFA
Barcelona amenință o națională de la Mondial cu reclamarea la FIFA! De ce sunt catalanii în alertă
24/11/2022 LA 08:35
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17