În această perioadă a anului, marile cluburi își lansează noile rânduri de echipamente, care vor fi purtate în sezonul viitor. FC Barcelona este ultima mare echipă care a intrat în această categorie, iar presa catalană a difizat deja imagini cu noile tricouri.
Dacă echipamentul clasic al catalanilor va fi folosit în meciurile din competițiile interne, jucătorii de pe Camp Nou vor îmbrăca tricouri un design total revoluționar în meciurile din Champions League.
Liga
Xavi vrea la Barcelona doi atacanți din Premier League! Pe cine a pus ochii antrenorul
ACUM 7 ORE

FC Barcelona va purta un echipament inspirat din arhitectura orașului

După cum se poate vedea în imagini, designul prezintă dungi verticale în roșu deschis și tonuri de albastru, dar cu un model pe dungile respective, în care pot fi văzute diferite elemente legate de orașul Barcelona.
Conform Mundo Deportivo, cei de la Nike s-au inspirat din geografia și arhitectura celor mai importante cartiere din capitala Cataluniei. De ani de zile, Barça le-a cerut celor de la Nike să includă referințe ale orașului și ale provinciei în design-urile echipamentelor.
Fanii Barcelonei vor putea intra în posesia noilor echipamente începând din luna septembrie.
Mai multe cluburi mari din Europa au adoptat în ultima vreme această tactică, de a insera pe tricourile de joc elemente specifice orașelor sau cartierelor din care provin. Ultimul dintre ele este Tottenham, al cărui al 3-lea echipament va avea un design inspirat din cartierul londonez N17, unde este situat noul stadion al echipei.
Liga
Xavi taie în carne vie la Barcelona! Antrenorul a decis plecarea altor doi oameni din cadrul echipei
ACUM 15 ORE
Liga
Primul refuz pentru Xavi la Barcelona! Ce fotbalist preferă să fie rezervă decât să joace pe CampNou
24/11/2021 LA 17:13