Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC Barcelona va purta un echipament complet revoluționar în noul sezon de Champions League

Nicu Savin

Actualizat 21/05/2021 la 21:34 GMT+3

FC Barcelona își va lansa în curând echipamentul pentru sezonul viitor, iar jurnaliștii de la Mundo Deportivo au intrat deja în posesia unor fotografii care arată că tricourile catalanilor sunt cu adevărat spectacoloase.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

În această perioadă a anului, marile cluburi își lansează noile rânduri de echipamente, care vor fi purtate în sezonul viitor. FC Barcelona este ultima mare echipă care a intrat în această categorie, iar presa catalană a difizat deja imagini cu noile tricouri.
Dacă echipamentul clasic al catalanilor va fi folosit în meciurile din competițiile interne, jucătorii de pe Camp Nou vor îmbrăca tricouri un design total revoluționar în meciurile din Champions League.

FC Barcelona va purta un echipament inspirat din arhitectura orașului

După cum se poate vedea în imagini, designul prezintă dungi verticale în roșu deschis și tonuri de albastru, dar cu un model pe dungile respective, în care pot fi văzute diferite elemente legate de orașul Barcelona.
Conform Mundo Deportivo, cei de la Nike s-au inspirat din geografia și arhitectura celor mai importante cartiere din capitala Cataluniei. De ani de zile, Barça le-a cerut celor de la Nike să includă referințe ale orașului și ale provinciei în design-urile echipamentelor.
Fanii Barcelonei vor putea intra în posesia noilor echipamente începând din luna septembrie.
Mai multe cluburi mari din Europa au adoptat în ultima vreme această tactică, de a insera pe tricourile de joc elemente specifice orașelor sau cartierelor din care provin. Ultimul dintre ele este Tottenham, al cărui al 3-lea echipament va avea un design inspirat din cartierul londonez N17, unde este situat noul stadion al echipei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo