FCSB se află în continuare într-o situație teribilă, după focarul de coronavirus care a lovit echipa și care a dus la ieșirea prematură din Europa.
În lotul echipei al cărei antrenor e Toni Petrea au revenit câțiva dintre fotbaliștii pozitivi la COVID-19, ultimele teste indicând faptul că aceștia s-au vindecat.
Ca atare, FCSB a început să spere într-un rezultat bun în Moldova, după ce Istrate a deschis scorul din pasa lui Panțîru.
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
ACUM 4 ORE
În doar 14 minute după reușita roș-albaștrilor, gazdele au rezolvat soarta partidei. Andrei Cristea, fost jucător la FCSB, a fost omul meciului, acesta reușind două goluri și o pasă de gol.
În disperare de cauză, stafful tehnic al formației din Berceni a efectuat 4 schimbări înainte de terminarea primei jumătăți de oră din partidă, dar introducerile lui Miron, Tănase, Buș și Olaru nu au putut întoarce rezultatul de pe tabela de marcaj.
Mai mult, ieșenii s-au distanțat. În repriza secundă, datele nu s-au schimbat prea mult. Cristea a reușit tripla, iar după o oră de joc Florin Tănase a redus din diferență, din penalty. Calcan a fost cel care a stabilit scorul final, cu 20 de minute înainte de final, unul care s-a remarcat doar prin eliminarea lui Darius Olaru.

CFR, remiză albă contra Chindiei

Tot în această seară, CFR Cluj a făcut un pas greșit pe teren propriu, în duelul cu modesta Chindia, scor 0-0.
Obosiți după turul de forță din acest debut de sezon, când au fost nevoiți să joace în preliminariile cupelor europene, campionii au făcut o partidă modestă împotriva unei echipe care s-a organizat foarte bine.
Remiza fără goluri a venit la capătul unei partide echilibrate, în care clujenii au avut un mic plus, dar rezultatul e cu siguranță unul echitabil.
După 5 etape disputate din Liga 1, FCSB rămâne pe locul 3, cu 9 puncte, dar a pierdut serios teren, fiind la șase puncte de liderul Craiova. De partea cealaltă, CFR - neînvinsă în această stagiune în campionat - ocupă poziția a doua, la 4 puncte de lideri.
Romanian Liga I
Marius Șumudică, noi săgeți la adresa lui Dan Petrescu, după eliminarea CFR-ului din Cupa României
ACUM 5 ORE
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 21 ORE