Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, învinsă la Iași de Andrei Cristea, care a făcut un meci perfect. Pas greșit și pentru CFR

Cristian Mihală

Actualizat 27/09/2020 la 23:59 GMT+3

FCSB a pierdut fără drept de apel la Iași, scor 2-5, în etapa a 5-a din Liga 1. Roș-albaștrii încă nu se pot baza pe foarte mulți jucători de bază, astfel că rezultatul nu surprinde.

Andrei Cristea a făcut un meci mare cu FCSB

Credit imagine: Eurosport

FCSB se află în continuare într-o situație teribilă, după focarul de coronavirus care a lovit echipa și care a dus la ieșirea prematură din Europa.
În lotul echipei al cărei antrenor e Toni Petrea au revenit câțiva dintre fotbaliștii pozitivi la COVID-19, ultimele teste indicând faptul că aceștia s-au vindecat.
Ca atare, FCSB a început să spere într-un rezultat bun în Moldova, după ce Istrate a deschis scorul din pasa lui Panțîru.
În doar 14 minute după reușita roș-albaștrilor, gazdele au rezolvat soarta partidei. Andrei Cristea, fost jucător la FCSB, a fost omul meciului, acesta reușind două goluri și o pasă de gol.
În disperare de cauză, stafful tehnic al formației din Berceni a efectuat 4 schimbări înainte de terminarea primei jumătăți de oră din partidă, dar introducerile lui Miron, Tănase, Buș și Olaru nu au putut întoarce rezultatul de pe tabela de marcaj.
Mai mult, ieșenii s-au distanțat. În repriza secundă, datele nu s-au schimbat prea mult. Cristea a reușit tripla, iar după o oră de joc Florin Tănase a redus din diferență, din penalty. Calcan a fost cel care a stabilit scorul final, cu 20 de minute înainte de final, unul care s-a remarcat doar prin eliminarea lui Darius Olaru.

CFR, remiză albă contra Chindiei

Tot în această seară, CFR Cluj a făcut un pas greșit pe teren propriu, în duelul cu modesta Chindia, scor 0-0.
Obosiți după turul de forță din acest debut de sezon, când au fost nevoiți să joace în preliminariile cupelor europene, campionii au făcut o partidă modestă împotriva unei echipe care s-a organizat foarte bine.
Remiza fără goluri a venit la capătul unei partide echilibrate, în care clujenii au avut un mic plus, dar rezultatul e cu siguranță unul echitabil.
După 5 etape disputate din Liga 1, FCSB rămâne pe locul 3, cu 9 puncte, dar a pierdut serios teren, fiind la șase puncte de liderul Craiova. De partea cealaltă, CFR - neînvinsă în această stagiune în campionat - ocupă poziția a doua, la 4 puncte de lideri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo