Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Federația spaniolă vine în sprijinul cluburilor din La Liga. Ce sumă va fi alocată

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/03/2020 la 21:27 GMT+2

Federaţia Spaniolă de Fotbal intenţionează să ofere 500 de milioane de euro cluburilor din primele două ligi care au dificultăţi financiare în perioada pandemiei de coronavirus, informează Sport.

Daniel Carvajal of Real Madrid battles for the ball with Frenkie de Jong of Barcelona during the Liga match between FC Barcelona and Real Madrid CF at Camp Nou on December 18, 2019

Credit imagine: Getty Images

Cluburile spaniole ar urma să înapoieze banii Federației în termen de cinci ani. De asemenea, vor fi sprijinite şi cluburile din ligile inferioare. Ele vor primi un împrumut de 4 milioane de euro pentru a reuşi să le plătească salariile antrenorilor şi jucătorilor.
„Toate competiţiile sunt suspendate şi nu ne gândim încă la o dată pentru reluarea lor. Când totul va reveni la normal, vom discuta, dar acum suntem la dispoziţia autorităţilor. Vom ajuta cluburile cu personal medical, dar şi cu sprijin financiar”, a spus Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, potrivit As.
Campionatul de fotbal din Spania a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată, din cauza pandemiei de coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo