Fotbal
Liga

Federația spaniolă vine în sprijinul cluburilor din La Liga. Ce sumă va fi alocată

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Daniel Carvajal of Real Madrid battles for the ball with Frenkie de Jong of Barcelona during the Liga match between FC Barcelona and Real Madrid CF at Camp Nou on December 18, 2019

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
25/03/2020 la 20:15

Federaţia Spaniolă de Fotbal intenţionează să ofere 500 de milioane de euro cluburilor din primele două ligi care au dificultăţi financiare în perioada pandemiei de coronavirus, informează Sport.

Cluburile spaniole ar urma să înapoieze banii Federației în termen de cinci ani. De asemenea, vor fi sprijinite şi cluburile din ligile inferioare. Ele vor primi un împrumut de 4 milioane de euro pentru a reuşi să le plătească salariile antrenorilor şi jucătorilor.

„Toate competiţiile sunt suspendate şi nu ne gândim încă la o dată pentru reluarea lor. Când totul va reveni la normal, vom discuta, dar acum suntem la dispoziţia autorităţilor. Vom ajuta cluburile cu personal medical, dar şi cu sprijin financiar”, a spus Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, potrivit As.

Liga

Barcelona continuă cursa de urmărire a lui Real și Messi continuă să colecționeze recorduri

ACUM 7 ORE

Campionatul de fotbal din Spania a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată, din cauza pandemiei de coronavirus.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Liga

Real Madrid îi răspunde lui Bartomeu în scandalul VAR: "Zgomotul din exterior nu contează!"

ACUM 16 ORE
Liga

Cum a fost surprins Gareth Bale pe banca de rezerve. Plecarea galezului de la Real este iminentă

ACUM 18 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalLiga
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol