Spaniolul de 35 de ani nu își va reînnoi contractul cu Villareal și a jucat în ultimul său meci pentru clubul spaniol în victoria cu 4-0 în fața lui Eibar de duminică. Cazorla a fost scos de pe teren cu mai puțin de 10 minute până la final și a primit aplauze la scenă deschisă de la toți jucătorii de pe teren.
După fluierul final, Cazorla și Bruno Soriano, un alt jucător legendar care părăsește clubul după 400 de apariții, au primit garda de onoare de la ambele echipe.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Cariera lui Cazorla părea să se fi încheiat în 2017 după ce a fost infectat cu gangrenă în urma unei operații la tendonul lui Achile. Însă Cazorla a revenit spectaculos în lumea fotbalului și a început a doua sa aventură la Villareal în august 2018. El a încheiat acest sezon cu 11 goluri și nouă assisturi în La Liga.
Cazorla nu a anunțat oficial ce va face în continuare, însă a sugerat că i-ar plăcea să facă parte din staff-ul lui Mikel Arteta la Arsenal: ”Nu știu care este moștenirea mea la Arsenal. Trebuie să întrebați fanii, dar vreau să mulțumesc tuturor. Nu știu ce voi face în continuare, poate voi fi antrenor, poate director sportiv, dar aș vrea să revin în lumea fotbalului”
”Nu este vorba de un adio, ci mai degrabă de un ”ne vedem mai târziu”. Am fost mereu sincer cu clubul. În acest moment simt că nu pot oferi 100%. Asta simt și am decis să caut o nouă aventură”, a declarat Cazorla după ultimul său meci.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59