Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florentino Perez, întrebat ce transfer va face Real Madrid în vară. Anunțul președintelui blanco

Cristian Mihală

Publicat 17/07/2020 la 11:24 GMT+3

Florentino Perez a dezvăluit că Real Madrid nu va face niciun transfer extrem de sonor în această vară. Președintele Realului e de părere că situația financiară generată de criza provocată de coronavirus nu permite ca gruparea blanco să fie extrem de activă pe piața transferurilor.

Florentino Perez va aduce abia anul viitor un înlocuitor pe măsură pentru Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a cucerit al 34-lea titlu din istorie, însă fanii așteaptă cu siguranță un transfer cu greutate în atac, acolo unde Benzema a dus greul în acest sezon. Chiar dacă s-a descurcat admirabil, francezul are nevoie lângă el de un golgheter pur-sânge, clubul încă simțind plecarea golgheterului all-time, Cristiano Ronaldo.
Perez îl va aduce probabil la anul pe Mbappe sau Haaland, dar pentru perioada imediat următoare nu se pune problema unei mutări "galactice", în stilul președintelui de pe Bernabeu. Acesta a explicat de ce gruparea blanco va fi extrem de cirscumspectă în perioada de mercato din această vară.
"Nu va fi niciun transfer mare în vară, situația financiară este una proastă. Nu poți să le ceri jucătorilor să accepte micșorarea salariilor și apoi să faci transferuri pe mulți bani", a anunțat Perez după cel de-al 34-lea titlu cucerit de Real Madrid.

Plecările de la Real Madrid pot fi redirecționați pentru transferuri

Totuși, spusele lui Perez ar putea să fie contrazise, dacă Real va obține suficiente fonduri din transferurilor jucătorilor care nu mai intră în planurile lui Zidane.
Potrivit Marca, Gareth Bale, James Rodriguez, Brahim Diaz, Dani Ceballos și Mariano Diaz sunt jucătorii care, cel mai probabil, se vor despărți în această vară de formația pregătită de Zinedine Zidane . Jurnaliștii spanioli susțin că, în urma tranzacțiilor, board-ul Realului își dorește să încaseze aproximativ 200 de milioane de euro.
Cei 5 jucători au prins foarte puține minute sub comanda lui Zidane, de la revenirea francezului pe banca "galacticilor", motiv pentru care există șanse mici să mai continue și în sezonul viitor din postura de rezerve. În cazul lui Dani Ceballos, care a evoluat sub formă de împrumut la Arsenal în stagiunea actuală, revenirea sa pe Santiago Bernabeu ar putea fi scoasă din ecuație definitiv. Deși Arsenal nu e interesată de un transfer definitiv, mijlocașul ar putea fi cedat la o altă echipă, înainte de reunirea Realului pentru noul sezon.
Real Madrid a finalizat deja vânzările a 2 jucători, care vor ajunge la noile echipe când se va deschide fereastra de mercato: Achraf Hakimi la Inter (40 milioane de euro + 5 milioane de euro bonusuri) și Javi Sanchez la Real Valladolid (3 milioane de euro).
În aceste condiții, e de așteptat ca noua campioană a Spaniei să facă măcar 1-2 transferuri importante, chiar dacă venirea unui "galactic" va fi amânată pentru vara lui 2021.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo