Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FOTO: Cum va arăta echipamentul Barcelonei în sezonul următor: "Tricou de gală!"

Sebastian Ujica

Publicat 17/04/2020 la 12:37 GMT+3

Barca continuă tradiția ultimilor ani și vine cu o nouă schimbare pentru design-ul echipamentului de "acasă".

Messi und Co. drohen Gehaltseinbußen wegen Kurzarbeit

Credit imagine: SID

Sport de Catalunya a prezentat în premieră echipamentul pe care Barcelona îl va purta în sezonul 2020/2021. "Tricou de gală" scriu jurnaliștii catalani pe prima pagină a ediției tipărite de astăzi.
A fost ales un nou design pentru prima dată, cu linii verticale în două părți cu linii galbene și azulgrana, și bluemarin pe partea din centru. Este ultimul echipament din era lui Josep Maria Bartomeu, cel care urmează să-și încheie mandatul de președinte în 2021.
Fanii speră să nu fie și ultimul echipament pe care îl va purta Leo Messi la Barcelona, starul argentinian având contract până în vara viitoare cu catalanii.
Dacă echipamentul pentru meciurile de pe teren propriu a fost prezentat, design-ul celui de deplasare și pentru al 3-lea echipament rămâne cu semn de întrebare. Jurnaliștii catalani mai scriu că echipamentul al 2-lea va fi negru, similar cu cel din sezonul 2011/2012 iar cel de-al 3-lea va fi roz, asemănător cu cel folosit când Barca a câștigat CM al Cluburilor în 2009.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo