Investigator șef pentru virusologie și boli infecțioase la Universitatea din Pennsylvania, Javier Tebas este liderul echipei Inovo live, finanțată direct de Bill Gates pentru descoperirea unui vaccin împotriva coronavirus.
În prezent sute de echipe din întreaga lume lucrează pentru descoperirea unui vaccin, însă, independent de cât de repede se va ajunge la un produs finit, lucrurile nu se vor schimba fundamental. Asta pentru că niciun producător de medicamente nu va fi capabail să scoată pe piață un număr suficient de mare de fiole împotriva COVID-19.
"Există un anumit grad de urgență, dar nu este o competiție. Nu va fi niciun câștigător al cursei de obținere a vaccinului contra coronavirus. Nu există nimeni care să poată genera miliarde de vaccinuri. Miliarde de persoane ar trebui să fie vaccinate pentru a genera imunitate de grup și nimeni nu poate să fabrice un asemenea număr. Probabil că nu va putea fi distribuit la marea masă în toamnă. Atunci studiul va trece abia la faza 3, când vor fi testați mii de oameni pentru a avea rezultate intermediare", a spus Pablo Tebas, citat de As.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Pericolul COVID-19 rămâne

În Spania, una dintre țările cele mai afectate de coronavirus, situația a trecut de momentul critic, iar Liga Spaniolă de fotbal se pregătește de restartul sezonului. Deși fratele său conduce forul iberic, Pablo a lăsat de înțeles că perciolele rămân, astfel că oamenii trebuie să fie extrem de responsabili, altfel noi valuri de COVID-19 vor pune în pericol viețile noastre.
"Situația este mai bună, dar dacă oamenii vor deveni ignoranți, epidemia poate să reapară. Va exista un al doilea val și chiar un al treilea până la crearea imunității de grup", a mai spus Javier Tebas.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59