"Divorțul" dintre Ezequiel Garay și Valencia se lasă cu scandal. Argentinianului îi expiră contractul pe 30 iunie și se va despărți de clubul spaniol.
Garay a vorbit într-un clip publicat pe contul său despre situație, acuzându-i pe cei de la Valencia care vor să-i strice imaginea.
"Este prima dată în cariera mea când vorbesc public într-un asemenea mod și asta mă întristează. Când spun campanie, mă refer la faptul că oameni din cadrul clubului au încercat să mă discrediteze ca jucător și persoană" a spus Garay.
Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
ACUM 10 ORE

Garay o atacă pe Valencia

Fostul fundaș de la Real Madrid a explicat apoi de ce a ales să-și dezvăluie public nemulțumirea. "Totul a început când a fost dezvăluit în presă că aș fi refuzat o ofertă de 2.7 milioane de euro pe sezon iar acest lucru nu este adevărat. Au spus că nu vreau să rămân la club și nici asta nu e adevărat.
Pe 2 iulie mi-a fost oferit un contract mult inferior celui pe care îl aveam. În august au început să apară probleme precum cazul fostului antrenor, Marcelino, așa că am decis să aștept înainte să mai discut despre un nou contract.
Pe 13 noiembrie am ajuns la o înțelegere verbală, însă nimic nu a fost stabilit în scris. La întâlnirea cu reprezentantul clubului din ianuarie, condițiile erau diferite. Încă doream să îmi prelungesc înțelegerea însă pe 1 februarie m-am accidentat la genunchi și a trebuit să mă operez. După operație am întrebat din nou de contract și am fost întâmpinat cu tăcere" povestește Garay.
Jucătorul de 33 de ani spune că suspendarea sezonului a rupt total relația cu Valencia: "De la început am vrut să cooperez și să accept reducerea salariul ca restul colegilor, dar clubul nu a acceptat, voiau să am o reducere și mai mare a contractului pentru că eram în concediu medical.
Vreau și mereu am vrut să rămân la club pentru că Valencia mi-a oferit oportunitatea de a depăși bariere; am întâlnit oameni grozavi și am avut parte de momente frumoase cu fanii. Am fost fericit aici și mi-ar plăcea să continui însă nu depinde de mine" a mai spus Garay.
În finalul clipului, Garay anunță că pleacă de la club! "Acest rămas bun e din inimă pentru că eu cred că sunt un om bun și meritați să știți adevărul. Când vezi ce se întâmplă cu oameni care te rănesc pe tine și familia ta, când copiii te întreabă de ce ești trist, e greu să le dai un răspuns.
Vreau să închei spunând că minciunile sunt ușor de crezut, dar din nefericire pentru ei adevărul trebuie spus și cu asta spun adio și Amunt Valencia" a încheiat Garay.
https://i.eurosport.com/2020/05/31/2826448.jpg
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
IERI LA 09:24
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
24/01/2022 LA 05:21