Transferul lui Bale în China a picat vara trecută, însă toate semnele arată că Bale se va despărți în cele din urmă de gruparea de pe Santiago Bernabeu în această vară. ”Îmi place, este un campionat în continuă creștere”, a afirmat Bale la podcastul Hat Trick, despre MLS.
”Mulți jucători vor să meargă în MLS acum, este cu siguranță ceva ce m-ar interesa. Îmi place să merg în vacanță în Los Angeles, joc mult golf când sunt acolo”, a afirmat Bale, care în timpul sezonului a stârnit revolta multor fani ai lui Real Madrid după ce a sărbătorit un gol cu un steag pe care scria ”Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine”, însă galezul a explicat circumstanțele.
”Am văzut steagul cu câteva săptămâni înainte, erau poze online. Și spuneau că dacă ne calificăm (Țara Galilor), vor celebra cu acest steag. Am sărbătorit cu toții ca echipă, dar nu l-am luat cu mine. Oamenii pot interpreta cum vor, dar eu am sărbătorit că țara mea s-a calificat și am râs” a afirmat el.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59