Revenirea lui Gareth Bale la Tottenham nu a mers chiar conform planului, atacantul galez fiind titular în doar 10 meciuri în acest sezon pentru Spurs. Bale a recunoscut că se va întoarce la Real Madrid la sfârșitul sezonului, însă o variantă a unui nou împrumut pentru un an nu a fost exclusă. Contractul lui Bale cu Real expiră vara viitoare.
Totuși, cei de la AS susțin că Bale (31 de ani), este hotărât să meargă la Real Madrid pentru sezonul 2021/2022 pentru ca apoi să se retragă din fotbal.

Gareth Bale este îngrijorat de condiția sa fizică

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Deși perioada petrecută de Bale la Tottenham a avut și unele momente bune, precum hattrickul cu Sheffield United sau dublele cu Burnley și Crystal Palace, galezul a avut în continuare probleme cu condiția sa fizică.
AS scrie că Bale era atât de îngrijorat de accidentări încât a creat un plan concret prin care nu se va antrena mai mult de trei zile pe săptămână iar una dintre aceste sesiuni era de recuperare. Astfel, galezul ar fi luat decizia de a renunța la fotbal la sfârșitul stagiunii viitoare, la doar 32 de ani.
Faptul că Bale a jucat atât de puțin pentru Tottenham nu va fi o surpriză pentru fanii Realului, acolo unde galezul a fost titular în doar 12 meciuri în sezonul precedent.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59