Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gareth Bale se va retrage din fotbal la capătul sezonului viitor, anunță presa din Spania

Vlad Dumitrescu

Publicat 21/05/2021 la 14:46 GMT+3

Gareth Bale se va întoarce la Real Madrid și se va retrage la finalul sezonului viitor din cauza problemelor cu accidentările, anunță cei de la AS.

Gareth Bale

Credit imagine: Getty Images

Revenirea lui Gareth Bale la Tottenham nu a mers chiar conform planului, atacantul galez fiind titular în doar 10 meciuri în acest sezon pentru Spurs. Bale a recunoscut că se va întoarce la Real Madrid la sfârșitul sezonului, însă o variantă a unui nou împrumut pentru un an nu a fost exclusă. Contractul lui Bale cu Real expiră vara viitoare.
Totuși, cei de la AS susțin că Bale (31 de ani), este hotărât să meargă la Real Madrid pentru sezonul 2021/2022 pentru ca apoi să se retragă din fotbal.

Gareth Bale este îngrijorat de condiția sa fizică

Deși perioada petrecută de Bale la Tottenham a avut și unele momente bune, precum hattrickul cu Sheffield United sau dublele cu Burnley și Crystal Palace, galezul a avut în continuare probleme cu condiția sa fizică.
AS scrie că Bale era atât de îngrijorat de accidentări încât a creat un plan concret prin care nu se va antrena mai mult de trei zile pe săptămână iar una dintre aceste sesiuni era de recuperare. Astfel, galezul ar fi luat decizia de a renunța la fotbal la sfârșitul stagiunii viitoare, la doar 32 de ani.
Faptul că Bale a jucat atât de puțin pentru Tottenham nu va fi o surpriză pentru fanii Realului, acolo unde galezul a fost titular în doar 12 meciuri în sezonul precedent.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo