Articol scris de Romeo Ene
Totuşi, Bale se gândeşte să revină la Real Madrid, acolo unde a fost transferat chiar de la Tottenham în 2013. Madrilenii nu vor să-i mai susţină, însă, salariul imens.
Pe principiul "dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau", Bale îşi doreşte să revină pe Bernabeu la finalul sezonului. El a fost împrumutat la Tottenham pe parcursul acestui sezon şi a vorbit despre viitorul său în cadrul unei conferinţe de presă pentru naţionala Ţării Galilor. Contractul lui Bale cu Real Madrid expiră în vara anului 2022 și se pare că galezul vrea să se întoarcă în capitala Spaniei.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid, în drumul spre al 15-lea trofeu în Champions League! Record uluitor al galacticilor
03/10/2022 LA 11:32
"Am venit la Spurs să joc fotbal, vreau să fiu în cea mai bună formă la Euro. Planul meu era să joc doar un sezon la Spurs, iar după Euro, mai am un an de contract cu Real. Planul meu este să mă întorc la Real Madrid.", a spus galezul.

Bale vrea să revină la Madrid, Realul vrea să scape de el

Spaniolii nu se bazează însă pe serviciile lui Bale. Los Blancos vor să scape de contractul său și au găsit o modalitate de a face exact asta atunci când Tottenham a acceptat contractul de împrumut. Cu toate astea, dacă Bale nu este dispus să accepte un salariu mai mic în altă parte, Real Madrid se va afla într-o situație problematică odată ce Bale se va întoarce la echipă vara viitoare.
Galezul a motivat plecarea la Tottenham prin faptul că dorea să joace constant pentru a fi în formă maximă la Campionatul European din această vară. La Real, nu ar fi primit prea multe şanse din partea lui Zidane.
În cazul în care nu va dori să ajungă la o înţelegere cu nicio echipă, Bale va rămâne pe Bernabeu încă un sezon, iar Madridul va fi nevoit să-i achite contractul. Ar reprezenta o mare problemă financiară pentru spanioli, având în vedere faptul că Los Blancos ar dori să perfecteze un transfer mare în perioada următoare din punct de vedere valoric şi financiar.
MLS
Luis Suarez, coechipier cu cel mai mare "dușman"? Oferta de ultimă oră primită de uruguayan
26/07/2022 LA 15:41
MLS
Gareth Bale nu se retrage după Cupa Mondială din 2022! Ce planuri are starul galez
12/07/2022 LA 14:22