Fundașul iberic a răbufnit la finalul meciului cu Bayern Munchen, din semifinalele UEFA Champions League, pierdut de catalani cu un zdrobitor 2-8, spunând chiar că este dispus să părăsească echipa dacă va fi nevoie.
La scurtă vreme după comentariul făcut de Pique, în presa internațională s-a scris despre interesul lui Fulham pentru fostul campion european și mondial. Potrivit publicației Libero, citată de Sport.es, nou promovata din Premier League i-ar fi trimis deja o ofertă fundașului spaniol - un contract pe 2 sezoane, cu un salariu anual de 5,5 milioane de euro + bonusuri de performanță.
Informația s-a răspândit repede în presa internațională, motiv pentru care oficialii lui Fulham au considerat că este momentul să intervină. Toni Khan, fiul patronului lui Fulham și co-proprietar al clubului englez, a scris pe contul de Twitter mesajul "Fals" în dreptul așa-zisei oferte pe care Pique a primit-o.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
În această situație, există două posibilități: fie Khan a informat publicul că zvonul este complet fals, fie acesta a făcut referire că numai termenii ofertei (durata contractului și salariul) sunt eronate.

Pique, 29 de trofee cucerite alături de Barcelona

Gerard Pique a mai evoluat în Premier League la începutul carierei. Fundașul a fost cumpărat de Manchester United de la academia Barcelonei în 2004, însă n-a bifat decât 23 de apariții pentru "diavolii roșii".
Cotat la 20 de milioane de euro de transfermarkt.com, Pique a jucat în 543 de meciuri pentru Barcelona, fiind unul dintre oamenii de bază de pe Camp Nou. Fundașul de 33 de ani a cucerit 29 de trofee alături de formația blaugrana, printre care se numără 3 Ligi ale Campionilor și 8 titluri în La Liga.
La nivelul echipei naționale, Pique a câștigat Campionatul Mondial din 2010 și Campionatul European din 2012, alături de prima reprezentativă a Spaniei.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59