Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gestul minunat făcut de Suarez! Atacantul a sărit în ajutorul a 500 de familii din țara sa natală

Cosmin Cioboata

Actualizat 28/03/2020 la 23:28 GMT+2

Luis Suarez sare în ajutorul persoanelor aflate în mare dificultate din cauza pandemiei de coronavirus care amenință întreaga lume.

Luis Suárez

Credit imagine: Getty Images

Atacantul Barcelonei a donat alimente către 500 de familii din Uruguay, care nu aveau puterea financiară să-și asigure mâncarea în această perioadă.
Suarez a contactat autoritățile din țara sa natală și a anunțat că va plăti pentru cumpărăturile familiilor sărace. Mii de copii din Montevideo se bazează pe mâncarea oferită la școală. Cum orele și cursurile au fost suspendate din cauza coronavirusului, mulți dintre ei nu au posibilitatea să mănânce acasă. Pachetele asigurate de Suarez includ produse alimentare și medicale.
"Măcar atât pot să fac pentru oamenii care au cel mai mult nevoie de ajutor. Nu m-am gândit vreo secundă să mă întorc în Uruguay. În acest moment, cel mai bun mod în care pot să am grijă de oamenii din țara mea este de acasă, din Spania. Voi ajuta cât de mult pot, de la distanță. Voi face asta cu drag, de fiecare dată când e nevoie.
Mă gândesc la copiii mei și încerc să fiu precaut. Stau acasă pentru a preveni răspândirea virusului. Acestea sunt recomandările autorităților și trebuie să le urmăm.", a spus Suarez.

Suarez, în perioada de recuperare

În prezent, Suarez se află acasă în Barcelona, în auto-izolare. Atacantul Barcelonei a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi în luna ianuarie, iar acum se află în perioada de recuperare. Uruguayanul muncește din greu în carantină și speră să poată reveni la forma sa optimă în câteva săptămâni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo