Atacantul Barcelonei a donat alimente către 500 de familii din Uruguay, care nu aveau puterea financiară să-și asigure mâncarea în această perioadă.
Suarez a contactat autoritățile din țara sa natală și a anunțat că va plăti pentru cumpărăturile familiilor sărace. Mii de copii din Montevideo se bazează pe mâncarea oferită la școală. Cum orele și cursurile au fost suspendate din cauza coronavirusului, mulți dintre ei nu au posibilitatea să mănânce acasă. Pachetele asigurate de Suarez includ produse alimentare și medicale.
"Măcar atât pot să fac pentru oamenii care au cel mai mult nevoie de ajutor. Nu m-am gândit vreo secundă să mă întorc în Uruguay. În acest moment, cel mai bun mod în care pot să am grijă de oamenii din țara mea este de acasă, din Spania. Voi ajuta cât de mult pot, de la distanță. Voi face asta cu drag, de fiecare dată când e nevoie.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM 12 ORE
Mă gândesc la copiii mei și încerc să fiu precaut. Stau acasă pentru a preveni răspândirea virusului. Acestea sunt recomandările autorităților și trebuie să le urmăm.", a spus Suarez.

Suarez, în perioada de recuperare

În prezent, Suarez se află acasă în Barcelona, în auto-izolare. Atacantul Barcelonei a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi în luna ianuarie, iar acum se află în perioada de recuperare. Uruguayanul muncește din greu în carantină și speră să poată reveni la forma sa optimă în câteva săptămâni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 13 ORE
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
IERI LA 04:42