Raphael Varane a fost omul-cheie al formației lui Zinedine Zidane în confruntarea cu Getafe. Fundașul francez a contribuit semnificativ la primul gol al madrilenilor, din minutul 34. Varane a sărit excelent după o centrare și l-a forțat pe portarul lui Getafe, Soria, să-și trimită mingea în proprie poartă.
Tot fundașul de 26 de ani a majorat avantajul Realului în repriza secundă, cu o nouă lovitură de cap, la care goalkeeper-ul gazdelor n-a mai avut reacție. Reușita lui Varane a fost analizată îndelung de VAR pe motiv de offside, dar în cele din urmă a fost validată. Modric a stabilit scorul final al confruntării, după ce a finalizat fără emoții din fața porții goale.
Liga Campionilor UEFA
Mudryk, omul care e gata să doboare Realul: "Doar Mbappé, Neymar și Vinicius sunt peste el"
ACUM 4 ORE

Real, prima victorie după 3 etape

Grație victoriei categorice de astăzi, Real a întrerupt seria de 3 egaluri consecutive în campionat și a urcat pe primul loc în Spania, cu un singur punct peste Barcelona. Formația catalană va juca astăzi, de la ora 22:00, pe terenul rivalei din oraș, Espanyol.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti le răspunde lui Xavi și Messi! Ce a spus despre norocul lui Real în Champions League
IERI LA 13:27