Ronald Koeman a hotărât că meciul cu Granada este ocazia perfectă să îl trimită prima oară ca titular pe adolescentul Ilaix iar poziția avansată a lui Frenkie de Jong, cât și titularizarea lui Samuel Umtiti au fost și ele alte decizii surprinzătoare ale olandezului.
Decizii care păreau să aibă efect pentru că Barcelona a dominat clar prima parte a meciului, controlând mijlocul terenului dar și posesia. Fără să-și creeze însă mari ocazii.
Liga
Reacția Barcelonei după ce a aflat că Real Madrid îl vrea pe Ronald Araujo! Ce plan au catalanii
14/01/2022 LA 22:10
Asta până în minutul 23 atunci când Antoine Griezmann, aflat într-o formă de zile mari recent, a trimis o pasă superbă pentru Messi iar argentinianul a șutat imparabil la colțul scurt pentru a deschide scorul, acesta fiind al 26-lea gol al său în acest sezon.
Prima repriză s-a încheiat așa cum a și început, cu o dominare clară a Barcelonei, care nu părea să lase loc de îndoială privind echipa care urma să ia cele trei puncte.

Barcelona - Granada 1-2. Șansă uriașă ratată de catalani

Contrar cursului jocului însă, Granada a egalat de nicăieri. În minutul 63 Darwin a finalizat excelent un contraatac rapid al oaspeților, printr-un șut la colțul scurt care a adus neașteptatul gol egalizator, lăsându-i pe catalani să se întrebe de ce nu au concretizat în vreun fel dominarea partidei.
Cu Ronald Koeman eliminat din cauza unei discuții aprinse cu arbitrul, Barcelona a căutat golul victoriei însă cei care au găsit golul au fost tot oaspeții.
În minutul 80 Jorge Molina a ajuns la o centrare perfectă de pe partea stângă, a evitat cei doi fundași centrali și a marcat cu capul pentru a aduce trei puncte pentru Granada.

Clasament La Liga

1. Atletico Madrid 73p
2. Real Madrid 71p
3. Barcelona 71p
4. Sevilla 70p
Liga
Chelsea vrea să transfere un jucător de la Barcelona! Cine este fotbalistul dorit de Tuchel
14/01/2022 LA 14:36
Liga
O nouă "trădare" istorică pe axa Barcelona - Real Madrid? Ce jucător vrea Perez pe Bernabeu
14/01/2022 LA 11:30