Ronald Koeman a hotărât că meciul cu Granada este ocazia perfectă să îl trimită prima oară ca titular pe adolescentul Ilaix iar poziția avansată a lui Frenkie de Jong, cât și titularizarea lui Samuel Umtiti au fost și ele alte decizii surprinzătoare ale olandezului.
Decizii care păreau să aibă efect pentru că Barcelona a dominat clar prima parte a meciului, controlând mijlocul terenului dar și posesia. Fără să-și creeze însă mari ocazii.
Liga
Koeman, foarte greu de dat afară de la Barcelona! Olandezul va încasa o sumă imensă dacă va fi demis
ACUM 4 ORE
Asta până în minutul 23 atunci când Antoine Griezmann, aflat într-o formă de zile mari recent, a trimis o pasă superbă pentru Messi iar argentinianul a șutat imparabil la colțul scurt pentru a deschide scorul, acesta fiind al 26-lea gol al său în acest sezon.
Prima repriză s-a încheiat așa cum a și început, cu o dominare clară a Barcelonei, care nu părea să lase loc de îndoială privind echipa care urma să ia cele trei puncte.

Barcelona - Granada 1-2. Șansă uriașă ratată de catalani

Contrar cursului jocului însă, Granada a egalat de nicăieri. În minutul 63 Darwin a finalizat excelent un contraatac rapid al oaspeților, printr-un șut la colțul scurt care a adus neașteptatul gol egalizator, lăsându-i pe catalani să se întrebe de ce nu au concretizat în vreun fel dominarea partidei.
Cu Ronald Koeman eliminat din cauza unei discuții aprinse cu arbitrul, Barcelona a căutat golul victoriei însă cei care au găsit golul au fost tot oaspeții.
În minutul 80 Jorge Molina a ajuns la o centrare perfectă de pe partea stângă, a evitat cei doi fundași centrali și a marcat cu capul pentru a aduce trei puncte pentru Granada.

Clasament La Liga

1. Atletico Madrid 73p
2. Real Madrid 71p
3. Barcelona 71p
4. Sevilla 70p
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
ACUM 11 ORE
Liga
Koeman se scuză după Barcelona – Bayern 0-3: "Cu Messi, Griezmann și Suarez pe teren a fost 2-8"
IERI LA 16:27