Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Granada - Real Madrid 1-2. "Galacticii" ar putea câștiga titlul în următoarea etapă

Cosmin Cioboata

Actualizat 14/07/2020 la 01:30 GMT+3

Real Madrid s-a impus la limită pe terenul celor de la Granada, scor 2-1, și s-a distanțat din nou la 4 puncte de urmăritoarea Barcelona, cu 2 etape rămase până la finalul sezonului din La Liga.

Real Madrid a câștigat pe terenul celor de la Granada

Credit imagine: Getty Images

Ferland Mendy a deschis scorul în minutul 10, cu o execuție puternică dintr-un unghi aproape imposibil. Fundașul a reușit o acțiune personală minunată, depășind doi adversari, și a finalizat cu un șut sub bara transversală. A fost primul gol înscris de francez de când a semnat cu Real Madrid, în urmă cu un an. Karim Benzema a dublat avantajul formației lui Zinedine Zidane dintr-o poziție asemănătoare cu cea a lui Mendy.
Golgheterul Realului a efecutat o schimbare de direcție rapidă și a expediat un șut la colțul lung, la care goalkeeper-ul oaspeților n-a putut să intervină. Granada a redus din diferență la începutul reprizei secunde, prin Darwin Machis. Yangel Herrera a inițiat un contraatac fulgerător, i-a pasat lui Machis, iar jucătorul din Venezuela a trimis printre picioarele lui Courtois.
Sergio Ramos a avut o intervenție salvatoare spre finalul meciului, când a respins de pe linia porții un șut al gazdelor. Granada a forțat egalarea, însă "galacticii" au gestionat excelent deznodământul. S-a încheiat 2-1, iar Real Madrid continuă traseul impecabil de la reluarea sezonului din La Liga. Formația lui Zidane a obținut 9 victorii în 9 meciuri și se află la un pas de câștigarea titlului în Spania.

Real Madrid ar putea câștiga titlul din La Liga în următoarea etapă

Cu 2 etape rămase până la finalul stagiunii, Real Madrid are un avans de 4 puncte față de urmăritoarea Barcelona. Formația de pe Santiago Bernabeu ar putea sărbători cucerirea titlului chiar în următoarea etapă, când va primi vizita lui Villarreal (16 iulie, ora 22:00). Pentru asta, Real Madrid trebuie să obțină cele 3 puncte. În runda finală, trupa lui Zidane se va deplasa pe terenul lui Leganes (19 iulie, ora 22:00).
De cealaltă parte, Barcelona va juca, în ultimele 2 etape, în compania celor de la Osasuna (acasă, 16 iulie, ora 22:00) și Alaves (deplasare, 19 iulie, ora 22:00).
Clasamentul din La Liga (TOP 7):
  • 1. Real Madrid 83p
  • 2. Barcelona 79p
  • 3. Atletico Madrid 66p
  • 4. Sevilla 66p
  • 5. Villarreal 57p
  • 6. Getafe 54p
  • 7. Real Sociedad 51p
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo