Ferland Mendy a deschis scorul în minutul 10, cu o execuție puternică dintr-un unghi aproape imposibil. Fundașul a reușit o acțiune personală minunată, depășind doi adversari, și a finalizat cu un șut sub bara transversală. A fost primul gol înscris de francez de când a semnat cu Real Madrid, în urmă cu un an. Karim Benzema a dublat avantajul formației lui Zinedine Zidane dintr-o poziție asemănătoare cu cea a lui Mendy.
Golgheterul Realului a efecutat o schimbare de direcție rapidă și a expediat un șut la colțul lung, la care goalkeeper-ul oaspeților n-a putut să intervină. Granada a redus din diferență la începutul reprizei secunde, prin Darwin Machis. Yangel Herrera a inițiat un contraatac fulgerător, i-a pasat lui Machis, iar jucătorul din Venezuela a trimis printre picioarele lui Courtois.
Sergio Ramos a avut o intervenție salvatoare spre finalul meciului, când a respins de pe linia porții un șut al gazdelor. Granada a forțat egalarea, însă "galacticii" au gestionat excelent deznodământul. S-a încheiat 2-1, iar Real Madrid continuă traseul impecabil de la reluarea sezonului din La Liga. Formația lui Zidane a obținut 9 victorii în 9 meciuri și se află la un pas de câștigarea titlului în Spania.
Liga
Endrick, brazilianul curtat de Barcelona și Real, ar putea deveni cel mai scump tânăr din istorie
ACUM 21 ORE

Real Madrid ar putea câștiga titlul din La Liga în următoarea etapă

Cu 2 etape rămase până la finalul stagiunii, Real Madrid are un avans de 4 puncte față de urmăritoarea Barcelona. Formația de pe Santiago Bernabeu ar putea sărbători cucerirea titlului chiar în următoarea etapă, când va primi vizita lui Villarreal (16 iulie, ora 22:00). Pentru asta, Real Madrid trebuie să obțină cele 3 puncte. În runda finală, trupa lui Zidane se va deplasa pe terenul lui Leganes (19 iulie, ora 22:00).
De cealaltă parte, Barcelona va juca, în ultimele 2 etape, în compania celor de la Osasuna (acasă, 16 iulie, ora 22:00) și Alaves (deplasare, 19 iulie, ora 22:00).
Clasamentul din La Liga (TOP 7):
  • 1. Real Madrid 83p
  • 2. Barcelona 79p
  • 3. Atletico Madrid 66p
  • 4. Sevilla 66p
  • 5. Villarreal 57p
  • 6. Getafe 54p
  • 7. Real Sociedad 51p
Liga
Real Madrid va câștiga o sumă uriașă de bani din exploatarea noului stadion Santiago Bernabeu
ACUM O ZI
Liga
Real dă asaltul pentru un fotbalist din Ligue 1! Pentru cine și-au trimis reprezentantul în Franța
IERI LA 13:33