Atacantul francez a fost transferat în această vară de la Atletico Madrid și până acum a evoluat în 15 meciuri, timp în care a înscris de patru ori.
Barcelona nu este locul în care poți să evoluezi prea ușor, este o echipă nouă, un club diferit, cu o tactică la fel de diferită. Dar trebuie să muncești, sunt mândru unde mă aflu. Am încredere în mine și totul va veni natural. Trebuie să câștig încrederea echipei și să fiu pregătit, a declarat Griezmann pentru Telefoot.
Liga
Barcelona - Levante 3-0! Ansu Fati, ce revenire: gol, după 10 luni de absență
ACUM 15 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/17/2718694.jpg

Griezmann: "Sunt genul de fotbalist care se gândește la colegii săi"

Francezul de 28 de ani consideră că jocul echipei este mult mai important decât rezultatele individuale:
Sunt mai mult un jucător care se gândește la echipă. Mereu încerc să pasez și să-mi ajut colegii, iar dacă pot să și marchez e și mai bine, dar acesta nu este obiectivul principal. Important este să câștigăm meciurile.
Înainte să ajungă pe Camp Nou, Griezmann a mai evoluat pentru Maconnais, Real Sociedad și Atletico Madrid. Per total, atacantul a reușit 189 de goluri și 71 de assist-uri pentru echipele sale de club. 130 milioane de euro este cota de piață a lui Griezmann, fotbalist care a bifat 77 de selecții și 29 de goluri pentru naționala Franței, alături de care a câștigat Cupa Mondială în urmă cu un an.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
20/09/2021 LA 06:26