Sosit în această vară pe Camp Nou, fostul jucător al lui Atletico Madrid a marcat de doar patru ori pentru gruparea blaugrana. Mulți au zis că mutarea e una neinspirată, în timp ce alții au argumentat că prestațiile slabe au o altă cauză: Messi și Suarez ar vrea să îl izoleze, pentru a forța transferul bunului lor prieten, Neymar.
Griezmann a recunoscut că are probleme de adaptare, însă e de părere că acestea sunt normale. După 6 ani la Atletico, unde Simeone are o cu totul altă viziune despre fotbal, e normal să existe o perioadă în care să nu dea cel mai bun randament.
"Încă nu înțeleg mișcările lui Messi, Suarez și Dembele. Câteodată e greu. Nu ai încredere cu mingea, iar asta te face să ratezi", a spus Griezmann, pentru ca apoi să explice de ce, în opinia sa, momentul în care va fi din nou la nivelul normal nu e departe: "Îmi place stilul Barcelonei, se potrivește cu filosofia mea despre fotbal. Nu simt presiunea. Am ajuns vara trecută, sezonul este lung, așadar am timpul necesar să înțeleg ce se dorește și să creez automatisme cu ceilalți coechipieri".
Liga
Barca, dispusă să-l 'sacrifice' pe unul dintre preferații lui Xavi! Ce sumă vrea Laporta să obțină
ACUM O ORĂ

Ter Stegen, remarcat de Griezmann

Deși Messi și Suarez sunt vedetele incontestabile din echipa blaugrana, Griezmann a fost impresionat de Ter Stegen. Dincolo de paradele de excepție, care au salvat-o în multe momente pe Barcelona, goalkeeperul german are un joc de picior incredibil.
"Marc are un joc de picior fantastic, cel mai bun dintre toți portarii", a mai spus starul care a cucerit alături de Franța Campionatul Mondial, în urmă cu un an și jumătate.
Premier League
Planul lui Newcastle, dezvăluit! Suma uriașă pe care o vor cheltui șeicii în perioada de mercato
ACUM 2 ORE
Liga
Dembele mai are două săptămâni la dispoziție să-și prelungească înțelegerea cu Barcelona
IERI LA 11:41