În vară, deși Barcelona a negociat intens pentru Neymar, în cele din urmă alt mare atacant a ajuns pe Camp Nou. La început s-a vorbit despre o relație rece între Griezmann și Messi, argentinianul dorindu-și să facă din nou echipă cu starul brazilian, însă în acest moment nu pare să existe vreo problemă între cei doi.
"Vorbim despre un jucător pe care s-ar putea să nu-l mai vedem vreodată sau despre unul care apare o dată la 40 de ani. Trebuie să ne bucurăm de el, indiferent dacă suntem colegi, fani sau antrenori. E uimitor ceea ce poate să facă cu mingea și e un spectacol să îl vezi jucând sau să evoluezi lângă el", a declarat Griezmann despre Messi, într-un interviu acordat UEFA.

De ce a ales Griezmann Barcelona?

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 19 ORE
Atacantul francez spune că a ales să vină la Barcelona pentru că a fost încântat de filosofia propusă de clubul catalan.
"Nu am plecat de la Atletico pentru a câștiga Liga Campionilor sau mai multe trofee. Am venit la Barcelona pentru a învăța un nou stil de joc, o nouă filozofie. Scopul meu a fost să învăț ceva nou, nu din alt motiv, pentru că Atletico poate câștiga campionatul și Liga Campionilor în orice sezon datorită echipei și a antrenorului", a mai spus Griezmann.
Antoine Griezmann, campion mondial cu Franța în 2018, a sosit la FC Barcelona în vara acestui an, de la Atletico Madrid, pentru 120 de milioane de euro. El a evoluat în 23 de partide, reușind opt goluri și patru pase decisive.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 21 ORE
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
IERI LA 04:41